Aşılama yardıma ihtiyacım var lütfen ! bilgisi olan cevap verebilirmi..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

seyda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
768
65
73
merhaba kızlar,

ben cumartesi günü yani 30 haziranda 2. aşılamamı oldum, gayet basit oldu aşılama sırasında bi sıkıntı yaşamadım, sonrasında eve geldim ve öyle bir sancı çektimki ölüyorum sandım yerleri tırmaladım resmen, doktoru aradım gaz sancısı olabilir daha burdan yeni gittiniz nasıl bu adar zamanda sancınız olabilir dedi (sanki yalan söylüyorum) ve bi parol için ağrınız geçicektir dedi, ben parol içtim ve kıvranırken sızıp kalmışım saatler sonra uyandım ağrı gitmişti ama o günden beri geçmeyen bi acı var karnımın içinde kesik acısı gibi berelenmiş gibi geçmedi gitti yani, öksürsem acıyo bi tarafımdan bi tarafıma dönerken acıyo yürürken acıyo o yüzden iki büklüm yürüyorum..

aşılama olanlara soruyorum aradaşlar hiç böyle sıkıntılarınız oldumu ? benim ilkinde hiç olmamıştı, yani normalmi yoksa tehlikeli olabilirmi korkuyorum biraz açıkçası ..

cevap yazarsanız çok sevinirim..

Merhaba,

Benim ilk aşılamamda bahsettigin acının hiç biri olmadı. Aşılamayı yapan hastaneye bir gidip görün istersen. Telefonla olacak şey değil bu....

benim ilk aşılamamda da olmuştu o problem. çok acı çekmiştim. bi alet takıyorlar ya o zedelemiş olabilir belki. ben doktora sormadım neden ağrıyor diye çünkü doktorum odundu biraz. çarşamba günü 2. aşılamamı olucam bakalım onda da aynı problemi yaşayacakmıyım. başka doktorla tabiiii.....

bir kere aşılama yaptırdım ve aşılama yapılırken canım çok çok acıdı...
ama bittikten sonra bi süre adet sancısı gibi sancılarım olmuştu...
2 büklüm olacak kadar olmadım yani...

teşekkür ederim kızlar, bende başka bir doktora gidicem, sözde çok ilgili alakalı doktorum ama 2 saatte nasıl sancınız olur filan gibi laflar etti sanki inanmıyormuş gibi, ağrım geçti geçmesine ama karnımın içi çok acıyo, inşallah bu kez olumlu sonuç alırızda çektiğimize değer..

Son düzenleme:

Slm seyda,
Benim ilk aşılamamda biraz ağrı olmuştu. Fakat diğer 2si senin dediğin gibi sancılı gecti, hep iki buklum gezdim. Şu an 4 asılama yapıldı dinleniyorum ve aynı ağrılar var. Hepimiz için hayırlısı insallah...

teşekkür ederim canım, evet hepimiz için hayırlısı olsun inşallah herkes olumlu sonuçlar alır, benim bu aşılamamda olmazsa tüp bebek yapıcaz dedi doktor, bakalım hayırlısı herkes için aşılamalar olumlu sonuçlanır inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ..

bugün 2. aşılamamı yaptırdım ve ilkinde ki gibi hiç sancım ağrım olmadı. doktor çok önemliymiş gerçekten....

bugün 2. aşılamamı yaptırdım ve ilkinde ki gibi hiç sancım ağrım olmadı. doktor çok önemliymiş gerçekten....

doktor önemli evet zaten bende bunda başladım tedaviye diye devam ettim yoksa ilgisi iyi gibi ama dengesiz sıkıntım var deyince nasıl olur diyo oluyo işte adam sanki ben abartıyorum gibi ben uyduruyorum gibi davranıyo ağrın sancın olmucak bu doktora, ben hamile kalmayı başarabilirsem bu adamı değiştiricem zaten, bu aşılamamda tutmazsa tüp bebek olucam oda zaten başka hastanede başka doktor yapıcak..

Gecmis olsun, simdi nasilsin devam ediyor mu agrilarin? Benim tek asilamam var, onda da dayanabilecegim cok ustunde bir sanci yasamadim. Hangi hastanede yaptirdin asilamani?

Gecmis olsun, simdi nasilsin devam ediyor mu agrilarin? Benim tek asilamam var, onda da dayanabilecegim cok ustunde bir sanci yasamadim. Hangi hastanede yaptirdin asilamani?

sağol canım ağrım geçti çok şükür sonuç bekliyorum, ben aşılama sırasında bi acı ağrı hissetmedim sonrasında ağrı ve acı çok oldu, ben antalyada özel bi hastanede olmuştum kadın doğum hastanesi sürekli oraya gidiyorum 2. aşılamam bu bakalım hayırlısı

Allah hepınızın yardımcısı olsun hayırlısını versın bende sızın yolunuzdayım asılama yaptıracagım korkuyla karısık gerılme var cok sıkıldım cokkk

Bu kez pozitif sonuc almani diliyorum... Insaallah guzel haberlerini bildirirsin..

Cok gecmis olsun...
Bende subat ayinda ilk asilamami oldum...
Asilama islemi sirasinda ne bi aci ne agri ne sanci hic birseyim yoktu....
Ayaga kalktim biraz sanci vardi hafif tabi eve gidene kadar siddetlendi bu agri sanci kivrana kivrana uyudum sonra hafiflesede hep kasik agrisi vardi..

Dru aradim cok agrim oldu vs dedim oda bana fazla yumurtamin oldugunu sperm yikamada kullanilan sivininda buna sebep olabilecegini yani yumuttanin hemen yakinina verildigi icin olabilecegini soyledi... Cok sukur ogun cektigim acilarin mukafatini aldim ogun asilamamin tutacagini bilseydim kstlanirdim o agrilara gik bile demeden...
Darisi tum istryenlerin basina Insallah...

2. aşılamamda negatif malesef, çektiğim sancı yanıma kar kaldı, artık aşılama yaptırmam..

2. aşılamamda negatif malesef, çektiğim sancı yanıma kar kaldı, artık aşılama yaptırmam..

Gecmis olsun... Uzulmemek elde degil tabii, ama kendine iyi bakman daha onemli. Doktorum bana beslenmene dikkat et ve denemeye devam et demisti. O aldigimiz ilaclar etkisini bir sure daha devam ettiriyormus. Kendine iyi bak...

Gecmis olsun... Uzulmemek elde degil tabii, ama kendine iyi bakman daha onemli. Doktorum bana beslenmene dikkat et ve denemeye devam et demisti. O aldigimiz ilaclar etkisini bir sure daha devam ettiriyormus. Kendine iyi bak...

teşekkür ederim canım.. bu ay bekleyeceğiz zaten ama benim hiç umudum yok (

teşekkür ederim canım.. bu ay bekleyeceğiz zaten ama benim hiç umudum yok (

Boyle dusunme lutfen. Zihnimiz sandigimizdan cok daha fazla etkili bedenimizde. Olumlu dusun, her sey cok guzel olacak. Bu ay tarihlere takilma, yumurtlama gunu de hesaplama. Bu islerden uzak seyler dusunmeye calis. Bak ramazan geldi, tutabiliyorsan oruc tut, bol bol ibadetle gecir zamanini.. Umutsuzluk yok, anlastik mi? Kendine iyi bak, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…