merhaba kızlar,
ben cumartesi günü yani 30 haziranda 2. aşılamamı oldum, gayet basit oldu aşılama sırasında bi sıkıntı yaşamadım, sonrasında eve geldim ve öyle bir sancı çektimki ölüyorum sandım yerleri tırmaladım resmen, doktoru aradım gaz sancısı olabilir daha burdan yeni gittiniz nasıl bu adar zamanda sancınız olabilir dedi (sanki yalan söylüyorum) ve bi parol için ağrınız geçicektir dedi, ben parol içtim ve kıvranırken sızıp kalmışım saatler sonra uyandım ağrı gitmişti ama o günden beri geçmeyen bi acı var karnımın içinde kesik acısı gibi berelenmiş gibi geçmedi gitti yani, öksürsem acıyo bi tarafımdan bi tarafıma dönerken acıyo yürürken acıyo o yüzden iki büklüm yürüyorum..
aşılama olanlara soruyorum aradaşlar hiç böyle sıkıntılarınız oldumu ? benim ilkinde hiç olmamıştı, yani normalmi yoksa tehlikeli olabilirmi korkuyorum biraz açıkçası ..
cevap yazarsanız çok sevinirim..
Slm seyda,
Benim ilk aşılamamda biraz ağrı olmuştu. Fakat diğer 2si senin dediğin gibi sancılı gecti, hep iki buklum gezdim. Şu an 4 asılama yapıldı dinleniyorum ve aynı ağrılar var. Hepimiz için hayırlısı insallah...
bugün 2. aşılamamı yaptırdım ve ilkinde ki gibi hiç sancım ağrım olmadı. doktor çok önemliymiş gerçekten....
Gecmis olsun, simdi nasilsin devam ediyor mu agrilarin? Benim tek asilamam var, onda da dayanabilecegim cok ustunde bir sanci yasamadim. Hangi hastanede yaptirdin asilamani?
sağol canım ağrım geçti çok şükür sonuç bekliyorum, ben aşılama sırasında bi acı ağrı hissetmedim sonrasında ağrı ve acı çok oldu, ben antalyada özel bi hastanede olmuştum kadın doğum hastanesi sürekli oraya gidiyorum 2. aşılamam bu bakalım hayırlısı
2. aşılamamda negatif malesef, çektiğim sancı yanıma kar kaldı, artık aşılama yaptırmam..
Gecmis olsun... Uzulmemek elde degil tabii, ama kendine iyi bakman daha onemli. Doktorum bana beslenmene dikkat et ve denemeye devam et demisti. O aldigimiz ilaclar etkisini bir sure daha devam ettiriyormus. Kendine iyi bak...
teşekkür ederim canım.. bu ay bekleyeceğiz zaten ama benim hiç umudum yok(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?