Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin üyeyi tanıyan yönetici veya üyeler varsa ulaşım sağlayabilirler miMerhaba Annem Rahim kanseri yurt dışında Amerika’da tedavi için araştırma yapıyorum sitede damdan isimli üyenin bir akrabasının ileri evre de Amerika da ameliyat olup hastalığı yendiğini belirtmiş lütfen bana yardımcı olun bu kişiden mesaj bekliyorum
Cok gecmis olsun. İnsallah sag salim tez vakitte atlatir. Ben Küba’da etkili kanser tedavilerinin yapildigini biliyorum. Cok buyuk basarilar var. Bundan haric olarak arastirmanizi oneririmMerhaba Annem Rahim kanseri yurt dışında Amerika’da tedavi için araştırma yapıyorum sitede damdan isimli üyenin bir akrabasının ileri evre de Amerika da ameliyat olup hastalığı yendiğini belirtmiş lütfen bana yardımcı olun bu kişiden mesaj bekliyorum
Çok teşekkür ederim ilginiz içinÇok geçmiş olsun Allah şifa versin üyeyi tanıyan yönetici veya üyeler varsa ulaşım sağlayabilirler mi
Hepinize teşekkür ederim ilginiz için Rabbim tüm hastalara Şafi ismi hürmetine şifa versin . Annemm için araştırıyorum ama Ankara’da özel bir hastanede tedavi görüyor 3 kür kemoterapi gördü ardından ameliyat denildi hastanede yatan bir kaç hastanın ameliyat sonrası bağırsak delinmesi ile ilgili şikayetlerini dinleyince doğru mu karar verdik diye düşünmeden edemiyorum sitede de damdan isimli üyenin yorumunu okuyunca Amerika da ki hastane ve doktor ismini öğrenmek istiyorum. Zor bir süreç Annem olunca hasta çok hassasım çok ağladım ama ağlamakla olmuyor evet güçsüzüm maalesef ve bu konuda en doğru neyse onu bulmak İçin savaşıyorum herkese teşekkür ederim lütfen yurt dışında ameliyat olanlar yada tanıdıkları olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim .Cok gecmis olsun. İnsallah sag salim tez vakitte atlatir. Ben Küba’da etkili kanser tedavilerinin yapildigini biliyorum. Cok buyuk basarilar var. Bundan haric olarak arastirmanizi oneririm
Cok haklisin canim seni cok iyi anliyorum rabbim tez vakitte sifasini versin insallah. Sen de bol bol dua et ayetel kursi oku annen icin. Kuba nin cok iyi oldugunu biliyorum bu konuda sen de bir arastir. Ben de bakayim. Ogrenirsem bir seyler sana haber veririmHepinize teşekkür ederim ilginiz için Rabbim tüm hastalara Şafi ismi hürmetine şifa versin . Annemm için araştırıyorum ama Ankara’da özel bir hastanede tedavi görüyor 3 kür kemoterapi gördü ardından ameliyat denildi hastanede yatan bir kaç hastanın ameliyat sonrası bağırsak delinmesi ile ilgili şikayetlerini dinleyince doğru mu karar verdik diye düşünmeden edemiyorum sitede de damdan isimli üyenin yorumunu okuyunca Amerika da ki hastane ve doktor ismini öğrenmek istiyorum. Zor bir süreç Annem olunca hasta çok hassasım çok ağladım ama ağlamakla olmuyor evet güçsüzüm maalesef ve bu konuda en doğru neyse onu bulmak İçin savaşıyorum herkese teşekkür ederim lütfen yurt dışında ameliyat olanlar yada tanıdıkları olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim .
Teşekkür ederim Küba’yla ilgili bir kaç yazı okudum aşıdan bahsediliyor fakat akciğer kanserinde daha çok etkili olduğu belirtilmiş . Annem için her gün binlerce tesbih çekiyoruz okuyoruz Rabbim 99 ismi hürmetine anneme ve tüm hastalara şifa versinCok haklisin canim seni cok iyi anliyorum rabbim tez vakitte sifasini versin insallah. Sen de bol bol dua et ayetel kursi oku annen icin. Kuba nin cok iyi oldugunu biliyorum bu konuda sen de bir arastir. Ben de bakayim. Ogrenirsem bir seyler sana haber veririm
Çok teşekkür ederim inşallah gelmiş geçmiş olsun bu illet hastalık .Çok geçmiş olsun gerçekten
Mesaj kutunuza bi bakar mısınız?Çok teşekkür ederim inşallah gelmiş geçmiş olsun bu illet hastalık .
Çok teşekkür ederim ilginiz için inşallah ulaşırım damdan isimli üyeye Amerika da ki hastane ve doktor ismi istiyorum sadece