- 10 Aralık 2015
- 1.013
- 1.465
- 133
- Konu Sahibi Siyahpapatya06
intihar falan etmez merak etme senden sonra hemen bulur bir liseli daha,adam şerefsiz.hemen def et gitsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle yaptım hic merak etme o şerefsize hemen yol aldı zaten . Telefon numaramı filan hic bir şeyimi vermemiştim iyikide vermemişim . SağolasinAyrılmana sevindim merak etme intihar etmez başka birine doğru yol alır
Heryerden engelle onu ve söyle karısına çocuğuna acımayan insanda şeref vicdan merhamet olmaz hadi başka kapıya de bitir asla cevap verme sakın!
seni rahatsız ederse savcılığa başvuracağını söyle ve her yerden engelle. elalemin kocasını umursama.Nasıl kırıyım ne diyim mesela. Hic boyle bir şey yaşamadım gerçekten.
Daha 17 yasindasin canm benm en deli dolu yaslar ama ne demisler bin nasihat bir musibetten iyidir . iyiki ogrenebilmissn evli ve cocugu oldgnu bunun icin sukret seni daha nereye kadar kandirabilirdi tahmin bile edemiyrm. Eeger netten gorusuyorsanz engelle gitsin insallah kurtulursun hersy gonlunce olsn bir dahada sakin boyle netten filan biriyle gorusmeÖncelikle 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. Sırf fikir danışmak için üyelik açtım aslında . Her neyse. Ben internetten tanışma olaylarına karşı bir insanım ama olan oldu biriyle tanıştım. Birbirimizi tanıdık baya konuştuk uzun sure ve su an da konuşuyoruz. Bir elmanın iki yarisi gibiyiz tam aranan kişi olur ya onun gibi düşünün. İyi kalpli doğru dürüst temiz bir insan. Her neyse bana açıldı seni seviyorum diyerek bana çıkma teklif ettiVe bende boş değildim ne yalan söyleyim ama aşk gibi değil . Onunla arkadaş olarak sohbet etmek daha çok hoşuma gidiyor ve olması gerekende buymuş aslında. Benden 10 yas büyük bu arada. Ben yaşıtlarıma nazaran daha olgun davranmayı tercih ederim sanırım bu yüzden sevdi beni. Ben bu teklifi biraz da onu kırmamak için kabul ettim gibi oldu. Her neyse ben onu bekar sanıyordum ama evliymiş ve bir de küçük bir k ızı varmış. Saklamış. Ben çok sinirlendim ve resti çektim. Tartışmaya girdim . Bana karısıyla annesinin isteğiyle evlendiğini çocuğun onu başlayacağını düşündüğü için çocuk yaptığını ama hala mutlu olmadıklarını söyledi. Ben inanmadım hak verirsinizki klasik sözler bunlar. Ne yaptı ne ettiyse beni ikna etmeyi başardı ama ben bir şart koydum dedim ki arkadaş olalım istediğinde dertleşelim ama dahası olmaz. BuBu baya konuştu intihardi mintihardi korktum yani. Bende kabullenmis gibi yapıyorum. Ama hic inandırıcı gelmiyo. Yuva yıkanın yuvası olmazmış . Ben bunu istemiyorum.Ne yapmalıyım ? Konuşmayı bitirmeli miyim (ki bitirmek geliyo içimden)? E bitireceksem onu kırmadan nasıl bitirmeliyim. Biliyorum biraz uzun oldu ama zahmet olucak ama okuyup yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden tesekkur ederim..
27 yasinda 17 yasinda cocukla cikilmaz. Subyanciliktir. Hatta o yas 37 bile olabilir.Hepinize çok tesekkur ederim. O heriftende kurtuldum şükür. Allah razi olsun hepinizden sağolun . Var olun ...
Öncelikle 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. Sırf fikir danışmak için üyelik açtım aslında . Her neyse. Ben internetten tanışma olaylarına karşı bir insanım ama olan oldu biriyle tanıştım. Birbirimizi tanıdık baya konuştuk uzun sure ve su an da konuşuyoruz. Bir elmanın iki yarisi gibiyiz tam aranan kişi olur ya onun gibi düşünün. İyi kalpli doğru dürüst temiz bir insan. Her neyse bana açıldı seni seviyorum diyerek bana çıkma teklif ettiVe bende boş değildim ne yalan söyleyim ama aşk gibi değil . Onunla arkadaş olarak sohbet etmek daha çok hoşuma gidiyor ve olması gerekende buymuş aslında. Benden 10 yas büyük bu arada. Ben yaşıtlarıma nazaran daha olgun davranmayı tercih ederim sanırım bu yüzden sevdi beni. Ben bu teklifi biraz da onu kırmamak için kabul ettim gibi oldu. Her neyse ben onu bekar sanıyordum ama evliymiş ve bir de küçük bir k ızı varmış. Saklamış. Ben çok sinirlendim ve resti çektim. Tartışmaya girdim . Bana karısıyla annesinin isteğiyle evlendiğini çocuğun onu başlayacağını düşündüğü için çocuk yaptığını ama hala mutlu olmadıklarını söyledi. Ben inanmadım hak verirsinizki klasik sözler bunlar. Ne yaptı ne ettiyse beni ikna etmeyi başardı ama ben bir şart koydum dedim ki arkadaş olalım istediğinde dertleşelim ama dahası olmaz. BuBu baya konuştu intihardi mintihardi korktum yani. Bende kabullenmis gibi yapıyorum. Ama hic inandırıcı gelmiyo. Yuva yıkanın yuvası olmazmış . Ben bunu istemiyorum.Ne yapmalıyım ? Konuşmayı bitirmeli miyim (ki bitirmek geliyo içimden)? E bitireceksem onu kırmadan nasıl bitirmeliyim. Biliyorum biraz uzun oldu ama zahmet olucak ama okuyup yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden tesekkur ederim..