Yardıma ihtiyacım var nasıl konuşmayı kesicem?

Ayrılmana sevindim merak etme intihar etmez başka birine doğru yol alır
Heryerden engelle onu ve söyle karısına çocuğuna acımayan insanda şeref vicdan merhamet olmaz hadi başka kapıya de bitir asla cevap verme sakın!

Ayrılmana sevindim merak etme intihar etmez başka birine doğru yol alır
Heryerden engelle onu ve söyle karısına çocuğuna acımayan insanda şeref vicdan merhamet olmaz hadi başka kapıya de bitir asla cevap verme sakın!
Öyle yaptım hic merak etme o şerefsize hemen yol aldı zaten . Telefon numaramı filan hic bir şeyimi vermemiştim iyikide vermemişim . Sağolasin

Hayati bilmiyorsun, erkekleri bilmiyorsun, başına gelebilecek tehlikeleri bilmiyorsun. Şu yaşta yapacağın küçücük bir hata hayatina mal olabilir. Sirf kirmamak icin bu riske girmene deger mi?

Karsindaki kisi organ mafyasi olabilir, kadin ticareti yapiyor olabilir, sapık olabilir, katil olabilir. Hersey olabilir. Lutfen bu devirde babana bile guvenme canim daha cok gencsin. Hele bi liseyi oku, bitir universiteye git biraz daha dogruyu yanlisi ayirtedecek tecrubeyi kazan ondan sonra karar verirsin hayatinin erkegine insallah...

Kesin karısıyla Mutlu değildir ve kesin sana çok değer veriyordur
Yanlışlıkla çocuk yapmıştır onla
Hala her gece onla istemeyerek yanlışlıkla yatıyordur
Aman sana yanlışlıkla bir şey yapmasın da..

Ayyyyy suan varya senin sacini basini yolasim geldi kizim ya. Karisini sevmiosa bosar kimse kimseyi cekmez zorunda degil senn kocan sana bunu yapsa hosuna gidr mi kimin ahi kimde kalmis ki sanada yapilmasin bu???? Ayip yahu azcik edep!!!! Yikma adamin yuvasini . Yanlis yaptigini bunu uzatmamasi gerektigini soyle ve bitir yoksa bu kahp.likten baska bisi degildir.

17 yasindasin daha ayni kiz kardesim gibi. Kiz kardesim böyle birsey yapmis olsaydi ilk olarak konusurdum o herifle konusmaya devam etse elimden kurtulamazdi ama sana da yazacagim.
Bu konustugun adam resmen sapik ve kötü niyetli yoksa senden evli oldugunu saklamazdi. Ve sen diyorsun ya hani ben yasima göre olgun düsünüyorum ama düsünemiyorsun canim benim. Bu adam seni havada cutlar inan bana sen bir adim öndeysen o akliyla 10 adim önde. Kim bilir seninle yazisirken daha kac kizlan yazisti. Ve düsünsene o adamin karisi da buraya konu acti ve buraya derdini paylasti belkide. Ve emin ol bana seninle yazistikdan sonra karisiyla ayni yastiga bas koyuyor. Daha önüne ne kismetler cikacak. Sen bu adama hic birsey yazma hic bir aciklama geregi de duyma mecvur degilsin zatwn nisanlin degil sevgilin defil hic bir seyin sadece serefsizin teki. Adami sadece engelle heryerden ve en iyisi bir süreligine sosyal medyani tamamen kapat. Bu adam belki bir yazar iki yazar bakar sen cevap vermessen baska kizlarlan oyalanir. Ve bir düsün o herifin karisi yazismalarinizi görse dava acsa felan sende rezil oluraun belkide bu durumda kendine bunu layik görme canim.

Öncelikle 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. Sırf fikir danışmak için üyelik açtım aslında . Her neyse. Ben internetten tanışma olaylarına karşı bir insanım ama olan oldu biriyle tanıştım. Birbirimizi tanıdık baya konuştuk uzun sure ve su an da konuşuyoruz. Bir elmanın iki yarisi gibiyiz tam aranan kişi olur ya onun gibi düşünün. İyi kalpli doğru dürüst temiz bir insan. Her neyse bana açıldı seni seviyorum diyerek bana çıkma teklif ettiVe bende boş değildim ne yalan söyleyim ama aşk gibi değil . Onunla arkadaş olarak sohbet etmek daha çok hoşuma gidiyor ve olması gerekende buymuş aslında. Benden 10 yas büyük bu arada. Ben yaşıtlarıma nazaran daha olgun davranmayı tercih ederim sanırım bu yüzden sevdi beni. Ben bu teklifi biraz da onu kırmamak için kabul ettim gibi oldu. Her neyse ben onu bekar sanıyordum ama evliymiş ve bir de küçük bir k ızı varmış. Saklamış. Ben çok sinirlendim ve resti çektim. Tartışmaya girdim . Bana karısıyla annesinin isteğiyle evlendiğini çocuğun onu başlayacağını düşündüğü için çocuk yaptığını ama hala mutlu olmadıklarını söyledi. Ben inanmadım hak verirsinizki klasik sözler bunlar. Ne yaptı ne ettiyse beni ikna etmeyi başardı ama ben bir şart koydum dedim ki arkadaş olalım istediğinde dertleşelim ama dahası olmaz. BuBu baya konuştu intihardi mintihardi korktum yani. Bende kabullenmis gibi yapıyorum. Ama hic inandırıcı gelmiyo. Yuva yıkanın yuvası olmazmış . Ben bunu istemiyorum.Ne yapmalıyım ? Konuşmayı bitirmeli miyim (ki bitirmek geliyo içimden)? E bitireceksem onu kırmadan nasıl bitirmeliyim. Biliyorum biraz uzun oldu ama zahmet olucak ama okuyup yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden tesekkur ederim..
Daha 17 yasindasin canm benm en deli dolu yaslar ama ne demisler bin nasihat bir musibetten iyidir . iyiki ogrenebilmissn evli ve cocugu oldgnu bunun icin sukret seni daha nereye kadar kandirabilirdi tahmin bile edemiyrm. Eeger netten gorusuyorsanz engelle gitsin insallah kurtulursun hersy gonlunce olsn bir dahada sakin boyle netten filan biriyle gorusme

Bir aciklama falan yapmasan yazismayi kesin. Hesabinizi kapatin. Size ulasabilecegi her yerden engelleyin. Telefon numaranizi biliyorsa numaranizi degistirin. Butun bunlari yaptiktan sonra bir sekilde size tekrar ulasirsa savciliga suc duyurunda bulunun. Lutfen bir daha da ne oldugu belirsiz insanlarla gorusup basinizi belaya sokmayin.
Adam duzgun olsa kendinden 10 kucuk biriyle yazismaz. Yalan soylemez. Karisini internetten de olsa aldatmaz. Sapik resmen. Siz de iyi biri demeyin suna. Hemen hic bir aciklama yapmadan yazismayi kesin hesabinizi kapatin. Size hic bir sekilde ulasamasin.

Dürüst temiz biri demişsin ama sana yalan söylemiş.
Senin gibi bir çoğuna bence ağına kimi düşürürse.
Karısına da ne yalanlar söylüyordur. Öncelikle karısına çocuğuna bunu yapan başkalarına neler yapmaz.
Kendin için bu pislikten uzak dur.

27 yasindaki bir baba 17 yasindaki ergenekona yani sana asik mi olucak?
Inandin ha birde intarahar edecekmis 17 lik ergen icin...adam sapik kizim muhabbet az daha ilerleyince cinselluge cekicek laflari....
Cok cahilsin be bide yazmissin oraya olgun davranuyorim.yasitlarimdan belkide bunu sevdi diye....koskoca adamin senin icin intar edecegine inanarak olgun oldunumu saniyorsun sen...onun kucuuk cocugu kadar akil yok sende..iyi kullanilmalar sana...

hemen konuşmayı kesmelisin, intihar falan etmez tabiki bunu nasıl yedin bilmiyorum, ayrıca 17 yaşında çocuk sayılıyorsun ve bu adam seninle yazışıyor yasal değil bu durum.seni çok rahatsız ederse şikayet edeceğini söyle bak bir daha yazıyor mu.evli ve başkasıyla yazışan bir adam dürüst temiz olması imkansız.ve dedikleri gibi sana aşık falan değil canım sadece kullanmak istiyor gözünü aç.

Prensesim gebersin.Gebermez korkm blof..Can o kadar tatlidirkiii!!!!!intihar edecek adam ederim demez.Su gibisin sen onun icin.Kendini harcama.olan sana olur;giden yillar senden gider.bu er yada gec duyulur.cok seyler yasarsin bir hic icin.resti cek.sosyal medya hesaplarini dondur.telefonu numarani degistir.Kurtul!!!!!!biraz ugrasirsin bu sekilde.ama kurtulursun.Daha cok toysun.kimse karisini ;yuvasini birakmaz.hep ayni laflar.karisi duysa;onu kaybetmemek icin;ne numaralar ceker.Lutfen kurtul.bilerek devam ettigin icin sen suclu olursun!!!ve yas denginle ol.

Hepinize çok tesekkur ederim. O heriftende kurtuldum şükür. Allah razi olsun hepinizden sağolun . Var olun ...

Öncelikle 17 yaşında bir lise öğrencisiyim. Sırf fikir danışmak için üyelik açtım aslında . Her neyse. Ben internetten tanışma olaylarına karşı bir insanım ama olan oldu biriyle tanıştım. Birbirimizi tanıdık baya konuştuk uzun sure ve su an da konuşuyoruz. Bir elmanın iki yarisi gibiyiz tam aranan kişi olur ya onun gibi düşünün. İyi kalpli doğru dürüst temiz bir insan. Her neyse bana açıldı seni seviyorum diyerek bana çıkma teklif ettiVe bende boş değildim ne yalan söyleyim ama aşk gibi değil . Onunla arkadaş olarak sohbet etmek daha çok hoşuma gidiyor ve olması gerekende buymuş aslında. Benden 10 yas büyük bu arada. Ben yaşıtlarıma nazaran daha olgun davranmayı tercih ederim sanırım bu yüzden sevdi beni. Ben bu teklifi biraz da onu kırmamak için kabul ettim gibi oldu. Her neyse ben onu bekar sanıyordum ama evliymiş ve bir de küçük bir k ızı varmış. Saklamış. Ben çok sinirlendim ve resti çektim. Tartışmaya girdim . Bana karısıyla annesinin isteğiyle evlendiğini çocuğun onu başlayacağını düşündüğü için çocuk yaptığını ama hala mutlu olmadıklarını söyledi. Ben inanmadım hak verirsinizki klasik sözler bunlar. Ne yaptı ne ettiyse beni ikna etmeyi başardı ama ben bir şart koydum dedim ki arkadaş olalım istediğinde dertleşelim ama dahası olmaz. BuBu baya konuştu intihardi mintihardi korktum yani. Bende kabullenmis gibi yapıyorum. Ama hic inandırıcı gelmiyo. Yuva yıkanın yuvası olmazmış . Ben bunu istemiyorum.Ne yapmalıyım ? Konuşmayı bitirmeli miyim (ki bitirmek geliyo içimden)? E bitireceksem onu kırmadan nasıl bitirmeliyim. Biliyorum biraz uzun oldu ama zahmet olucak ama okuyup yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Şimdiden tesekkur ederim..
27 yasinda 17 yasinda cocukla cikilmaz. Subyanciliktir. Hatta o yas 37 bile olabilir.
17 yas safligi cahilligi var ama bu kaar da degil.Adam kirilmasin mi diyorsun. Onu evli barkli adam nette hatun ayarlamaya calismadan once dusunsun

Bu adamın belki netten görüştüğü başka kişilerde vardır ve yaşı daha da fazla olabilir .sen daha çok kucuksun başını belaya sokma derim kararlı ol görüşmeyi kes ve bi daha geri dönme .

Numaranı falan vermemişsin neden dert ettin bu kadar kendine.
Bence sen kendi yaşıtın insanlarla normal hayatta görüş. Bu daha güvenli.
Ayrıca o insanla sakın bir daha irtibata geçme Allah korusun böyle bir insandan her türlü pislik gelir.

Back
X