Yardima ihtiyacim var ?

Asksevgihuzur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
1.062
1.093
133
30
Kizlar doktor bana klomen verdi kullandim yumurtaligimin biri 22 biri 19 mm olmus catlatma ignesi vermedi iliski onerdi sonrada kontrole gel dedi gittim yumurtanin biri catlamis biri duruyo dedi adeti bekleyelim gecikme olursa ara dedi bu ne demek oluyo acaba bi ihtimal var mi ne yapmam gerek bilgisi olan?

Canım biri çatladıysa ve ilişki olduysa eğer tutarsa adetin gecikecektir. Yumurtan demek ki kendi çatlıyor ki doktor iğne vermemiş. İlişkiye devam etmelisin 19 mm olan da çatlayacaktır diye düşünüyorum. Biri olmazsa biri olur belki. Yani tutma ihtimali yüksek diye düşünmüş ki adetin gecikirse ara demiş

Canım biri çatladıysa ve ilişki olduysa eğer tutarsa adetin gecikecektir. Yumurtan demek ki kendi çatlıyor ki doktor iğne vermemiş. İlişkiye devam etmelisin 19 mm olan da çatlayacaktır diye düşünüyorum. Biri olmazsa biri olur belki. Yani tutma ihtimali yüksek diye düşünmüş ki adetin gecikirse ara demiş
ay insallaaah ya agzindan bal damliyor rabbim.nasi0 etsin cumlemizeeeeee sonrada bana insallaaahhh

ay insallaaah ya agzindan bal damliyor rabbim.nasi0 etsin cumlemizeeeeee sonrada bana insallaaahhh
İnşallah canım :) en azından kesin adet olman gerekiyor olmazsan büyük ihtimal Hamilelikten olacak :) günleri değerlendirmeye devam et. Allah gönlüne göre versin canım

Back
X