• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıma ihtiyacım var...

Flushed

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
12
9
1
25
Birkaç hafta önce liseden mezun oldum ve üniversiteye bir sonraki sene gideceğim çünkü hem yeterli çalışmayıp kötü bir puan aldım hem de kendimi hiç hazır hissetmiyorum.
Özgüven eksikliği ve sosyal fobisi olan bir insanım, görüştüğüm arkadaşım yok denecek kadar az ve bütün günüm düşünmek ve yabancı dizi izlemekle geçiyor. İki ay önce terk edildim ve bunun verdiği bir şey sanırım artık değişmeyi, yeni şeyler yapmayı, hayatımı yaşamayı ve tecrübe kazanıp güçlü bir kız olmayı daha da çok istiyorum. Ama bunları sadece kafamda gerçekleştirebiliyorum. İşe girmek istiyorum ama bunun için sadece internet üzerinden başvuru yaptım ve dönen olmadı. İnsanların bize yol göstermediğine; yolu bulmamıza yardım ettiğine inanıyorum ve bu yüzden sizden yardım istiyorum! Kendimi karanlıkta hissediyorum, sürüklendiğimi hissediyorum ve her gün evde hiçbir şey yapmamak beni delirtiyor. Sosyalleşmek, yeni şeyler denemek, özgüven ve tecrübe kazanmak, değişmek ve yenilenmek istiyorum. Düşüncelerinize ihtiyacım var.

Ben de böyle bir dönemden gectim. İnsan kendini tıkqnmış gibi hissediyor. Sanki herkes hayatına devam ediyor da siz edemiyormuş gibi hissiyatıniz oluyor.
Bir derneğe\vakifa üye olmaya ne dersiniz. Gider gelirsiniz. Çevre yaparsıniz ne bileyim dikkatiniz dağılır. Bol bol sokağa çıkın spor salonuna yazılin hayata bağlar bunlar

Ben de böyle bir dönemden gectim. İnsan kendini tıkqnmış gibi hissediyor. Sanki herkes hayatına devam ediyor da siz edemiyormuş gibi hissiyatıniz oluyor.
Bir derneğe\vakifa üye olmaya ne dersiniz. Gider gelirsiniz. Çevre yaparsıniz ne bileyim dikkatiniz dağılır. Bol bol sokağa çıkın spor salonuna yazılin hayata bağlar bunlar

Öncelikle önemseyip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle dediğiniz gibi hissediyorum. Dediğiniz gibi girebileceğim ortamlara girmeliyim sanırım. Sporu ben de çok düşündüm ama hem kendimi rahat hisseder miyim bilmiyorum hem de aileme para harcatmak istemiyorum

Kendin için yapabilecegin en iyi şey güzel bir bölüm ve üniv. Girmek. Benimde hayatımda kötü günlerim oldu ama hep iyi tarafını gördüm, çalıştım, kimseden birşey beklemedim, sonunda başardım.

Şu an yapmam gereken şey gerçekten çok çalışmak haklısınız. Umarım ben de sizin gibi başarabilirim

Birkac hafta once degil 3 gun once mezun olmussundur :) hatta diploman bile olmayabilir suan :)

Neyse evde durma az da olsa olan arkadaslarinla vakit gecir calismayi dusunuyorsan bir aylik bir is olsun etrafinizda market falan varsa oralara basvur sonra ders calismaya basla.

Birkac hafta once degil 3 gun once mezun olmussundur :) hatta diploman bile olmayabilir suan :)

Neyse evde durma az da olsa olan arkadaslarinla vakit gecir calismayi dusunuyorsan bir aylik bir is olsun etrafinizda market falan varsa oralara basvur sonra ders calismaya basla.

:D evet öyle ama mezuniyetten beri okula gitmediğim için mezun saydım kendimi.

Öncelikle önemseyip cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Kesinlikle dediğiniz gibi hissediyorum. Dediğiniz gibi girebileceğim ortamlara girmeliyim sanırım. Sporu ben de çok düşündüm ama hem kendimi rahat hisseder miyim bilmiyorum hem de aileme para harcatmak istemiyorum
Evet iyi gelir. Yeni insanlarla tanışmak iyi olur hem de vücudunuzda şekillenir insan psikolojik olarak değisiyor

Back
X