- 21 Eylül 2018
- 159
- 57
- 13
- 36
- Konu Sahibi clare548548548
-
SagolBoşanmalısın
Tartismalar sonrasinda konusma csbalarimiz oldu bazen daha buyuk kavgalarla bazen barismayla sonuclandi.ama tartisacak yeni sebep bulmak zor degil.ben ona her gun icten ice doluyorum aslinda.beni sevdgini dusunsemde bir turlu gostermeyisi cok kotu hissettiriyor.cevrem tarafindan begenilen imrenilen biriyim hem meslek hem gorunus anlaminda filan ama esimden hicbirsey goremeyisim beni cok ama cok uzuyor.defalarca soylesemde bu degismedi.ufacik biseyde patliyorum sonra.ufacik bir elestirisinde mesela.cunku tahammulum yokEsinizle bu konuları paylaştınız mı?
Aslinsa onunla mutlu olmak istiyorum aam bunun olmamasi beni cok sinirlendiriyor.bu arada 7 aylik bir bebegimiz varuyuyakalmak ve uyanmamak istiyorsanız tercihinizi boşanmaktan yana kullanan bence. bu hayata bir daha gelmeyeceksiniz. mutlu olmak için çabalayın.
Bosanmak o kadar kolay mi ya herkes bosan yazmis.bir bebegim var.ayrica ben duzeltmek istiyorum durumu.Boşanmaya niye karşısınız peki
İlla boşan demiyorum ama eşine de boşanmaktan korktuğunu belli ediyorsan eğer kendisini düzeltmeye çalışmaz kiBosanmak o kadar kolay mi ya herkes bosan yazmis.bir bebegim var.ayrica ben duzeltmek istiyorum durumu.
Sizi tanımıyorum belki yanılıyorum ama mesajlarınızdan karamsar bir ruh hali sezdim belki şuan içinde bulunduğunuz durumdan kaynaklı belki de genel tavrınız bilmiyorum ama ne istediğini bilen kendinden emin bir şekilde eşinizi karşınıza alıp, duygularınızı anlatmanızı tavsiye ederim. Konuşurken sen beni böyle üzdün, sen bana böyle yaptın değil de, sen bunları söyleyince ben çok kırılıyorum, sen böyle davranınca ben çok üzülüyorum gibi. Ve özeleştiri de yaparak. Kendi patlamalarınızın farkındasınız mesela, öfkenizi kontrol etmek istediğinizi, ani çıkışlarınızın yanlış olduğunu ılımlı bir şekilde konuşursanız belki birşeyler çözülür.Tartismalar sonrasinda konusma csbalarimiz oldu bazen daha buyuk kavgalarla bazen barismayla sonuclandi.ama tartisacak yeni sebep bulmak zor degil.ben ona her gun icten ice doluyorum aslinda.beni sevdgini dusunsemde bir turlu gostermeyisi cok kotu hissettiriyor.cevrem tarafindan begenilen imrenilen biriyim hem meslek hem gorunus anlaminda filan ama esimden hicbirsey goremeyisim beni cok ama cok uzuyor.defalarca soylesemde bu degismedi.ufacik biseyde patliyorum sonra.ufacik bir elestirisinde mesela.cunku tahammulum yok
Kendinizi anlatırken kendimi buldum. Ben bir yorumda bulundum ve herkes bide hala evlizin bilmem Bide böyle birini baba yapıyorsun gibi. İnanın sonda bulmayacak. Ama hafiflicek. Kaç yaşındasınız ve kaç yıllık evlisiniz.Bosanmak o kadar kolay mi ya herkes bosan yazmis.bir bebegim var.ayrica ben duzeltmek istiyorum durumu.
31 yasindayim 2 yillik evliyim.esim kotu biri degil iletisim problemi yasiyoruz sadece.bende sutten cikmis ak kasik degilim ama ona cok kirgin ve cok sinirliyim.tabi ki duzeltmek istiyorum biseyleri bosan demek cok kolay ya sonrasi?mutsuz bir hayat yasama bilmem ne kimse mutsuz bir hayat yasamak istemez.su anda kendimi hic iyi hissetmiyorum ama duzelmek istiyorumKendinizi anlatırken kendimi buldum. Ben bir yorumda bulundum ve herkes bide hala evlizin bilmem Bide böyle birini baba yapıyorsun gibi. İnanın sonda bulmayacak. Ama hafiflicek. Kaç yaşındasınız ve kaç yıllık evlisiniz.
Cok pozitif biri olamadim hic.bu aralarda cok daha karamsarim umudum tukendi sanki birseylere.kendime guvenimi coktan kaybetmisim ben bugun oturdum dusundum.esim ekonomik olarak benim 2 katim maas aliyor evin yuzde 70 yuku onun uzerinse bende kit kanaat biseyler yapmaya calisiyorum ama bunun hic onemi olmuyor bir tartismamizda konu buraya gelebiliyor ve yuzume vuruyor evin kredisi bende hersey benim uzerimde zaten gibi.bunu bin defa yapmamasini soylememe ragmen yapiyor.kendimi asalak gibi hissetmeme sebep oluyor bu durum.halbuki bende muhendisim ve araba kredisi benim uzerimde cok cuzzi biseyde olsa onun odediginin yaninda.neyse temel konu bu degil aslinda ornek vermek icin anlattim.dun yuksek lisans yapmak istedgimi soyledim calismam lazim vs dedim yapsan cok faydasi olur mu bilmiyorum dedi benim yksek lisans dusunme sebebim ilerde okulda kadro filan bulablir miyim amacliydi zaten kendisininde tanidiklari var bu yuzden onunla paylastim bu durumu ama destek gorememek beni cok kirdi.belki elinden bisey gelmez ama boyle davranmasina bozuldum yine de.Sizi tanımıyorum belki yanılıyorum ama mesajlarınızdan karamsar bir ruh hali sezdim belki şuan içinde bulunduğunuz durumdan kaynaklı belki de genel tavrınız bilmiyorum ama ne istediğini bilen kendinden emin bir şekilde eşinizi karşınıza alıp, duygularınızı anlatmanızı tavsiye ederim. Konuşurken sen beni böyle üzdün, sen bana böyle yaptın değil de, sen bunları söyleyince ben çok kırılıyorum, sen böyle davranınca ben çok üzülüyorum gibi. Ve özeleştiri de yaparak. Kendi patlamalarınızın farkındasınız mesela, öfkenizi kontrol etmek istediğinizi, ani çıkışlarınızın yanlış olduğunu ılımlı bir şekilde konuşursanız belki birşeyler çözülür.
Anlıyorum inanın hatta bu yüzden bende reflu ve migren çıktı. Tabi ben hamile halimle bile tartışıyorum ve hatta sınır krizleri getirdigim bile oluyor ama eskisi kadar değil yaş kaç olursa olsun yeni elisiniz bu da alisma süreci çok normal. Sadece iyicene dinlenin ve ciddi ciddi konuşun. Tabi bir sefer konuşsanız bile tekrarlamayacagi anlamına gelmiyor Bende onun yaptığı gibi de davraniyorum. Mesela elestiriyorsa bende artik eleştiriyorum. Baktım olmuyor ama güzellikle ondan çıkacağına ben derim. Artık ne kadar doğru bilemem31 yasindayim 2 yillik evliyim.esim kotu biri degil iletisim problemi yasiyoruz sadece.bende sutten cikmis ak kasik degilim ama ona cok kirgin ve cok sinirliyim.tabi ki duzeltmek istiyorum biseyleri bosan demek cok kolay ya sonrasi?mutsuz bir hayat yasama bilmem ne kimse mutsuz bir hayat yasamak istemez.su anda kendimi hic iyi hissetmiyorum ama duzelmek istiyorum
Konusacak halim kaldi mi bilmiyorumki.her tartismamizda cokta umrumda tavirlari beni cileden cikariyor.simdi konusalim desem konusmak istemiyorum ben der.Dolmaniz çok normal hic kimse sürekli eleştirildiği bir hayat istemez. Herkes en temelde huzuru arar. Sürekli tepede vizildanan bir adam en son görmek istediğim şey. Evlilik eğer mutlu değilse kadına çok ciddi yük. O kadar çok sorumluluk yükleniyor ki. Hele bir de çocuk varsa ve çalışıyorsanız. Hayat çok zor. Her şeye kafa patlatmak yetişmeye çalışmak düşünmek çok yorucu. E bir de üzerine destek yoksa karşıdaki eleştirirse tam bir çıkmaz. Eşinizle ciddi bir konuşma yapmanızı ve bu hislerinizi aynen paylasmalisiniz.
Kadın evin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değil. Canı isterse çalışır, isterse çalışmaz. Ne çalış diye zorlayabilir sizi ne de çalışma diye. Siz eve katkıda bulunmak için elinizden geleni yapıyorsunuz, belki çocugunuza hasret kalıyorsunuz ve aldığınız parayı beğenmiyor. Ben olsaydım diğer mesajda dediğim gibi karşıma alır sakince duygularımı konuşurum, baktım ki ekonomik konuda beni rencide etmeye devam ediyor, elimden gelen bu, kazandığım para bu. Her gün çocugumu bırakmak zorunda kalıyorum, fedakarlık yapıyorum ve bunlara rağmen aldığım maaş küçük görülüyorsa ben işi bırakıyorum derim.Cok pozitif biri olamadim hic.bu aralarda cok daha karamsarim umudum tukendi sanki birseylere.kendime guvenimi coktan kaybetmisim ben bugun oturdum dusundum.esim ekonomik olarak benim 2 katim maas aliyor evin yuzde 70 yuku onun uzerinse bende kit kanaat biseyler yapmaya calisiyorum ama bunun hic onemi olmuyor bir tartismamizda konu buraya gelebiliyor ve yuzume vuruyor evin kredisi bende hersey benim uzerimde zaten gibi.bunu bin defa yapmamasini soylememe ragmen yapiyor.kendimi asalak gibi hissetmeme sebep oluyor bu durum.halbuki bende muhendisim ve araba kredisi benim uzerimde cok cuzzi biseyde olsa onun odediginin yaninda.neyse temel konu bu degil aslinda ornek vermek icin anlattim.dun yuksek lisans yapmak istedgimi soyledim calismam lazim vs dedim yapsan cok faydasi olur mu bilmiyorum dedi benim yksek lisans dusunme sebebim ilerde okulda kadro filan bulablir miyim amacliydi zaten kendisininde tanidiklari var bu yuzden onunla paylastim bu durumu ama destek gorememek beni cok kirdi.belki elinden bisey gelmez ama boyle davranmasina bozuldum yine de.
Konuşmadan nereye kadar devam edecek ki? Gerekirse yakıp yikacaksiniz ama dinleyecek. Hayat böyle geçer mi? Eşinizden gittikçe igrenmeye baslayacaksiniz. İlk kırılma anı neydi mesela ilk bu hareketleri ne zaman başladı? Orada belli ki verdiğiniz tepki yetersiz kalmış. Ne yapıyorsanız artık yapmayın. Eğer çok takip surat asiyorsaniz yapmayın. Maaşınızı mi beğenmiyor bundan sonra sana kuruş yok hadi bakalım deyin. Hiçbir ödemeye karışmayın. Her şeyi o karsilasin. Diş gösterme zamanı gelmiş.Konusacak halim kaldi mi bilmiyorumki.her tartismamizda cokta umrumda tavirlari beni cileden cikariyor.simdi konusalim desem konusmak istemiyorum ben der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?