- 9 Temmuz 2019
- 146
- 53
- 48
- 27
- Konu Sahibi Petrichora
1 yıllık evliyim hiç korunmadik hamile kalamıyorum önerileriniz var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki gittik fakat hiç bir sıkıntı çıkmadıDoktor tabiki benimde 1 yıl olmuyodu doktora gittim eşimde varikosel ve sperm sayısı düşük çıktı doktordan başka bi Öneri arama bence
Bende onları soruyorum canım deneyen ve etkisini gören kimler varO zaman bitkisel kürler dene çok etki ediyor
Hangi şehirdeBenim ablam denedi ve 3 ay içinde hamile kaldı tam 12 yıl çocuğu olmadı Hakan Özkul diye bir doktor var kesinlikle tavsiye ediyorum işinde bir numara
Ücret pekiİstanbul’da ama ablam Balıkesir’de gitmene gerek yok telefonla görüşüyorsunuz o size anlatıyo zaten neyi nasıl yapacağınızı
Tamam canım teşekkürlerAblam 2.700 tl ödedi toplamda sen bi araştır ara doktoru o sana bi tedavi programı yapar ücretini ona göre belirler
Merhaba ben de dr halan özkulu çok duydum siz görüştünüz mü kürünü aldınız mı ben de şüphedeyimTamam canım teşekkürler
Benim ablam denedi ve 3 ay içinde hamile kaldı tam 12 yıl çocuğu olmadı Hakan Özkul diye bir doktor var kesinlikle tavsiye ediyorum işinde bir numara
Merhaba ben de dr halan özkulu çok duydum siz görüştünüz mü kürünü aldınız mı ben de şüphedeyim