Gebeliğe Hazırlık Yardima ihtiyacim var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Petrichora

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
146
53
48
27
1 yıllık evliyim hiç korunmadik hamile kalamıyorum önerileriniz var mı

Doktor tabiki benimde 1 yıl olmuyodu doktora gittim eşimde varikosel ve sperm sayısı düşük çıktı doktordan başka bi Öneri arama bence

Benim ablam denedi ve 3 ay içinde hamile kaldı tam 12 yıl çocuğu olmadı Hakan Özkul diye bir doktor var kesinlikle tavsiye ediyorum işinde bir numara

İstanbul’da ama ablam Balıkesir’de gitmene gerek yok telefonla görüşüyorsunuz o size anlatıyo zaten neyi nasıl yapacağınızı

Ablam 2.700 tl ödedi toplamda sen bi araştır ara doktoru o sana bi tedavi programı yapar ücretini ona göre belirler

Benim ablam denedi ve 3 ay içinde hamile kaldı tam 12 yıl çocuğu olmadı Hakan Özkul diye bir doktor var kesinlikle tavsiye ediyorum işinde bir numara

Sorun var mıydı ablanda canm? Bende görüşme sağladım dün bana 1100 tl fiyat çıkardı 😑 Adetim de sıkıntılı benim kanama olarak da gün olarak da çok kısa sürüyor bi çok doktora gittim ve sordum normal diyolar ama normal değil en az 3 en fazla 10 gün sürmesi gerek adet ve 2 3 gün yoğun kanama olması gerek bende hiç öyle olmuyor. Hakan Beyle görüştüğümde bu durumu da söyledim tabi sıkıntı yumurtalarin kaliteli degildir dedi ama bilmiyorum güvenmeli miyim😑

Back
X