Yardıma ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benmimarolucam

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2022
1
-1
1
Ben üniversite öğrencisiyim ve ailem maddi olarak zor günler geçirdiği olarak benim maddi bir desteğe ihtiyacım var fakat bursta bulamadım. Bir iş buldum ama maaşımı yatırmadı. Yeni bir iş buldum daha yeni ama maaşımı yatırsa bile 1 aya yatıracak. Ben şu an yoldayım okuduğum şehre gidiyorum ve cebimde aadece ulaşımımza yetecek kadar para var. Yardım etmek isteyen olursa özelden iletişime geçer misiniz? Dolandırıcı da değilim. Sadece yardıma ihtiyacım var ve tüm yolları deniyorum. O yüzden iletişime geçtiğinizde bunu ispat etmek için tüm beklemtilerinizi karşılamaya, sorularınızı cevaplamaya hazırım.

Böyle konular acmak yasak. Patronunuza maasinizi simdiden yatirmasini isteyin. Bizde bir calisanimizin maasini tatile gidecegi icin erken yatirdik.

Kyk almıyor musunuz? borç isteyebileceğiniz bir arkadaşınız hiç mi akrabanız yok? Ben üniversitede okurken garsonluk yapıyordum aksam 4 gece 12, böyle işlerde paralarda günlük verilir.

Ben üniversite öğrencisiyim ve ailem maddi olarak zor günler geçirdiği olarak benim maddi bir desteğe ihtiyacım var fakat bursta bulamadım. Bir iş buldum ama maaşımı yatırmadı. Yeni bir iş buldum daha yeni ama maaşımı yatırsa bile 1 aya yatıracak. Ben şu an yoldayım okuduğum şehre gidiyorum ve cebimde aadece ulaşımımza yetecek kadar para var. Yardım etmek isteyen olursa özelden iletişime geçer misiniz? Dolandırıcı da değilim. Sadece yardıma ihtiyacım var ve tüm yolları deniyorum. O yüzden iletişime geçtiğinizde bunu ispat etmek için tüm beklemtilerinizi karşılamaya, sorularınızı cevaplamaya hazırım.
Başın belaya girer çocuğum. Biri şikayet etse kendini nezarette bulursun. Yapma böyle şeyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X