Yardıma ihtiyacım var

Berivan3547

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
72
-9
6
24
Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı
Bebek icin 1 yıldır uğraşıyoruz 2.3 gün önce adet oldum bugün hafiften kesildi ve sol kasığımda batma oluyor şiddetli hisedilecek şekilde ve biraz koku hassasiyeti mide bulantım var ve adetim yavaş yavas kesiliyor damla şekilde gelmeye başladı? Sizde bir hastalık mı yoksa başka bir şeymi başına gelen kişiler yoruma beni aydınlata bilirmi

Erken gebelik testlerinden alıp bi baksan ama hepsinden önce bir doktora muayene olman güzel olur. Çünkü adetin neden tam günü kadar sürmeyip bir anda kesildi buna bi bakılması lazım. Dilerim gönlünüzdeki haberi hayırlısıyla alırsınız

Ben iki gebeliğime hamileyken üzerine adet olmuştum normalde 7 gün süren adetim 2 -3 gün sürdü belki aynı şeyi yaşıyor olabilirsin

Yasadiginiz yerlesme kanamasi olabilir eger acik pembe tarzindaysa. Ama degilse buyuk ihtimal bu ay adet olmussunuz

Ben iki gebeliğime hamileyken üzerine adet olmuştum normalde 7 gün süren adetim 2 -3 gün sürdü belki aynı şeyi yaşıyor olabilirsin
İlk gün 3.4damla geldi 2 gün normal di 3 gün bir pedi doldururdu 4 gün pıhtılaşmiş kara damar şekilde koyu renkte geliyor biti de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…