• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardıma ihtiyacım var :(

glasting

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2011
4
0
36
Elazığ
ben üniversite 2. sınıf öğrencisiyim.tam bir hafta sonra bi yemek düzenleniyor. çok şık ve güzel olmam lazım ama ne giyeceğime karar vermiş değilim.şu ana kadar hiç topuklu ayakkkabı giymedim . giyipde yürürken ya da dans ederken düşmekten korkuyorum :18: zaten slow dansta bile zorlanıyorum. (biraz odunluk var sanırm :/ ) ve önü açık bi ayakkabı giymek istiyorum bu mvsimde bu ayda giyebilir miyim? giyersem nasıl bi elbiseyle kombinlemeliyim.?
cevaplarsanız sevinirm tesekkürler :17:

ben üniversite 2. sınıf öğrencisiyim.tam bir hafta sonra bi yemek düzenleniyor. çok şık ve güzel olmam lazım ama ne giyeceğime karar vermiş değilim.şu ana kadar hiç topuklu ayakkkabı giymedim . giyipde yürürken ya da dans ederken düşmekten korkuyorum :18: zaten slow dansta bile zorlanıyorum. (biraz odunluk var sanırm :/ ) ve önü açık bi ayakkabı giymek istiyorum bu mvsimde bu ayda giyebilir miyim? giyersem nasıl bi elbiseyle kombinlemeliyim.?
cevaplarsanız sevinirm tesekkürler :17:

yemek nerede olacak.saç-ten-göz rengin tipin tarzın vs.detay ver bir önce.ona göre.

yemek 300 kişilk bi cafede olcak cafe dediysem de biraz ağır bi yer. göz rengim yeşil mi desem ela mı bilemedim .değişio çünkü :) siiyah saçlı beyaz tenliym .genelde spor giyiniyorm ama cogu arkadasım elbise falan giyecek .çok fazla kasmış durumdayım :(

canım bi yemek için kurtarıcı kıyafetin kombinini kendimce yaptım sana.ben olsam soldaki ayakkabıyı seçerdim.ama sen açık istediğin için sağdakini ekleyip çanta kombininide ona göre yaptım bu şekilde giyinip makyaj yok denecek kadar az sadece kırmızı ruj sürersen bence çok şık olursun.
ayakkabının topuğu hakkında yardımcı olamıcam çünkü bu tarz bi yemeğe babet giymemelisin:)

canım bi yemek için kurtarıcı kıyafetin kombinini kendimce yaptım sana.ben olsam soldaki ayakkabıyı seçerdim.ama sen açık istediğin için sağdakini ekleyip çanta kombininide ona göre yaptım bu şekilde giyinip makyaj yok denecek kadar az sadece kırmızı ruj sürersen bence çok şık olursun.
ayakkabının topuğu hakkında yardımcı olamıcam çünkü bu tarz bi yemeğe babet giymemelisin:)

bu kombin bence çok şık.belki buna benzer yeşil bir elbisede giyebilirsin dolgu topuk giyersen belki daha rahat edersin.

Bende sevdim; her yere uyabilecek şık bir kombin. Klasik bir yemeğede uyar; eğlenceli bir yemeğede uyar. BU kombinle hiçbir yerde eğreti durmazsın. Yalnız topuklu giymediysen hiç; biraz daha kısa topuklu ayakkabılara göz atman senin için daha hayırlı olur canım :)

$kombin1-8034.webp$kombin2-9044.webp$kombin3-7906.webp$kombin4-6260.webp$kombin6-6695.webp$kombin7-3825.webp$kombin8-4656.webp$kombin9-1597.webp$kombin10-7603.webp$kombin11-7146.webp

Back
X