yardıma ihtiyacım var.....!!!!!

kzbndvrn

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
70
12
13
34
Oglum 1.5 aylık ve mama yiyor ama kilo almıyor bir türlü aptamil kullandım sevmedi humana kullandım yine sevmedim şimdi bebelac aldım ama bebeğim gelişmiyor lütfen yardımcı olurmusunuz hangi mama kilo aldiriyor

Oglum 1.5 aylık ve mama yiyor ama kilo almıyor bir türlü aptamil kullandım sevmedi humana kullandım yine sevmedim şimdi bebelac aldım ama bebeğim gelişmiyor lütfen yardımcı olurmusunuz hangi mama kilo aldiriyor
Kendimi gördüm biran :KK48: Panik yapmana hiç gerek yok. Öncelikle bi Dr götür derim. O bi baksın,gelişip gelişemediğini o söylesin. Kilosu normal sınırlardaysa takıntı yapma derim. Aynı kilo ve boyda olup biri çok iri diğeri normal görünümlü bir dünya bebek gördüm. Sağlıklı olması her şeyden önemli..ayda 1kg civarında alıyorsa karnı doyuyor ve gelişiyordur:) Bebelac bebeklerin genelde sorunsuz içtiği bir mamadır. Bebekler kısa sürede çok değişiklikten hoşlanmazlar. Eğer sıkıntılı bi durum varsa Dr mama verecektir zaten..

Bebelac onermem bn hic memnun kalmadim cunku cok gaz yapiyosu.asiri derecede bide bebekler cok sik mama degisikligi onermiyorum onlarda farkedim icmiyolar zaten

Ayrica muhtemelen biberinda veriyosundur mammayi mamayi koyduktan sonra biberonu sallama cok fazla gaza sebeb oluyo buda benden sana uyari olsun..
Zaten bebeleci salladikca cok fazla kopuruyo atiyom iki olcek koyuo sallarsan bu oluyo 3olcek genedr doktora gorunun derm gecmis olsun

Biberona mamayi koyduktan sonra kasikla karistirip oyle vermeni tavsiye ederim

Biz sma kullanıyorduk gaz sorunu ve kabızlık hiç yaşamadık.

Evet sma ben kullanıyorum çok iyi bir mama. Aptamil falan yedirme bebelacta yedirme. SMA GOLD 1 al derim tabi doktor ne derse o olmalı.

Bulabilirsen similac al canım devam sütü gibi birşey bebeğine en iyi gelecek süt bu bence benim oğlumda 2 aylıkken hem emzirdim hem de bu devam sütünü kullandım :) internetten bulabilirsin be. ABD de olduğum için bunu kullanıyorum ayrıca helal sertifikası da var :)

Back
X