YARDIMA İHTİYACIM VAR

leylagurses12

Allah var gam yok !!!
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
12
0
6
38
12 gün geciktim ama bugün test yaptırdım B-hcg 164 çıktı doktor değerler çok az dedi ve ilk defa bugün kanamam oldu hafif hafif devam ediyor bebisi kaybediyorum galiba ne dersiniz

Canım geçmiş olsun kanaman ne renk? Kahverengi veya pembeyse yerleşme kanaması olabilir ama kırmızıysa sıkıntı. Doktor progestan falan verdi mi?

Yoo hicbirsey vermedi kanamam kahverengi simdi durdu dinlenince geciyor ama biraz hareket ettiğimde basliyo.

Sen başka doktora git bacım acilen progestana başlaman gerek. Hem de vajinal yolla alman gerek. Ama mutlaka başka doktora hatta acile git.akıntı kahverengiyse korkma ama dediğim gibi mutlaka progestan desteği alman şart. Ama onun miktarını ancak doktor bilir.

benim de ilk hamileliğimde on gün gecikmeyle değerim 75 çıktı kahverengi akıntı sonra kanama oldu hareket ettikçe kanamam oluyordu bu yaklaşık bir ay sürdü. çok şükür sorun olmadı. inşallah sende de herşey yolundadır. ben düşük önleyici ilaç kullanmıştım

Bendede hareketle artiyordu ama kurtarici tedavi uygulamadilar ve Bebeğimi kaybettim
Geçmiş olsun arkadaşım. Ben progestan fitil kullandığım halde düşürmüştüm. Hayırlısı böyleymiş demek ki. İnşallah en yakın zaman da evlat sahibi olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…