Çocuk Hastalıkları Yardima ihtiyacim var

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Tip eğitimi alip da insanlarin içinde gazli bez unutanlar da var tip eğitimi almiş diye vardir bi bildiği unuttuysa mi diyecez...

50 günlük bebeğimin ilaçlarin yan etkisine maruz birakmak istemedim çocuğum için endişeleniyorum ki bunu soruyorum çocuğumu benden fazla mi düşünüyorsunuz sadece burda daha önce antibiyotik kullanmiş annelerden fikir istedim bi kaç çocuk büyütmüş anneler var tecrübelerini dinlemek istedim..

İlaçların yan etkisi, kullanmadığınız sürece oluşabilecek sorunlardan çok daha zararsızdır emin olun. Endişenzi her neyse onu da doktorunuza sormalısınız. Burada bilgisiz her kafadan bir ses çıkacak. Ya paranoyak olacaksınız ya kafanız karışacak. Buralarda ilaç sorusu sormak da tavsiyesini vermek de çok tehlikeli. Yalan yanlış bilgilerle hareket ederek çocuğunuza zarar verirsiniz. Ben bu duruma maruz kalmış her çocuğu düşünürüm evet, annesinden daha çok düşünürüm belki.

Eğer doktora güvenmiyorsanız, başka bir doktora daha çocuğu götürün. Burada kimsenin doğru cevabı size verebileceğini sanmıyorum. Siz doktorlardan vazgeçmeyin.

Tek diyebileceğim pişiğe dikkat. Antibiyotikler idrar ve büyük tuvalette değişikliğe sebep olur. İshal gibi veya keskin idrara. Bezini sık sık değiştirip altını mümkünse yıkayın. İlacı saati saatine ve gerekirse şırınga ile ölçerek verin. Saklama koşullarına da mutlaka dikkat.

Viks krem onu bebeğinizin çok az miktarda sırtına ve topuklarına sürün kısa sürede geçer.

Lütfen konuları doğru bölümlere açalım ve doktorlarımızın önerilerini dikkate alalım.

Bizde de aynı şikayetler vardı doktor aynı ilacı kullanmamızı önerdi ama muayene etmemişti , telefonla aramıştım haftasonuna denk geldiği için. Kullanmak istemedim. Pazartesi götürüp muayene ettirdim. İlacı kullanmayın gerek yok dedi. Burnunu sürekli temizlememiz gerektiğini söyledi. Öyle yaptım 1 haftaya kalmadan geçti. Ama sizin muayene edip vermiş. Geçmiş olsun.

Demek ki bebeğinizin durumu ciddi ki antibiyotik verilmiş. Doktorunuzun önerilerini dikkate alınız, burada her kafadan bir ses çıkar. Güvenemiyorsanız bir başka doktora daha muayene ettirin derim ve doktorların dediklerini uygulayın, kocakarı ilaçlarını değil. Geçmiş olsun.

Back
X