iyi aksamlar oncelikle.2 aylik hamileyim ancak evli degilim ama bebegimin babasi evlenmek istiyor.ona kalsa daha oncede evlenecektik ama ailem kesinlikle onu istemiyor adini bile duymak istemiyorlar sebebini anliyamiyorum bende.one sunduklari sey universiteyi yarim birakmis olmasi ama bu benim icin cok onemli degil.bu cocugu dogurmak istiyorum ama ailemi uzmek istemiyorum onlari kaybetmek istemiyorum.ayrica okulum bu sene biticek yarim donemim var dogurmaya karar verirsem okulu birakmam gerekicek.ayrica toplum icinde bu durum nasil karsilanir buda beni korkutuyor.hemen evlenelim erken dogdu deriz diyor sevgilim ama bunu insanlar anlar diye korkuyorum.tabi dedigim gibi en onemlisi ailem.ama bebegede kiyamiyorum Allahin verdigi bi hediye o bize.kac kere aldirmak icin gun aldim hic birine gitmedim hep bahane uydurdum.sevgilim kesinlikle aldirmak istemiyor son karar senin diyor ama gonlu el vermiyor onunda.sizce ne yapmaliyim nasil bi yol izlemeliyim kendisi veya cevresinde benzer seyler yasayan var mi.nolur bi yardim edin
Ah be yavrum keske onceden tedbirini alaydin ya Ama olan olmus artik keske demenin bi anlami yok suan malesef. Dedigin gibi o can Allahin verdigi bi hediye yani sana aldir veya aldirma gibi kimse demez tahminimce . Yani cevreden bu kadar cekiniyorsan ailenin verebilecegi tepkiyi dusunmek bile istemiyorum Zaten erkek arkadasini da istemiyorlarmis. Egitiminin bitmesine de az kalmis . Neresinden tutarsan elinde kaliyor . Ne diyecegimi sasirdim
Olan olmuş artık.
Zaten bu adamla evlilik düşünceniz varsa, beklemeden evlenin.
Ayrıca hamileyken okulu dondurmaya gerek yok, dönem dediğiniz şey 4 ay, doğuma 7 ay var.
cok caresizim bende cok aradayim bi cikar yol ariyorum ama yuregim yaniyor her turlu.sonradan duzelir mi diye dusunuyorum ama ya duzelmezse yada aldirsam o vicdan azabiyla nasil yasarim
Sakın sakın sakın aldırmayın. Hatta bunu böyle aldırmak olarak değerlendirmeyin. bu bir bebek katli. Ömür boyu bunun altından kalkamazsınız. Siz biran önce birşekilde evlenin,madem böyle bir hata yaptınız telafiniz böyle olsun.
Biraz daha ertelerseniz zaten ister istemez anlaşılacak.
Gerçi her şekilde anlaşılacak.
Erken doğan bebekle zamanında doğan bebek arasında dağlar kadar fark var.