yardima ihtiyacım var

nurella3449

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
197
181
103
36
Hanimlar mehaba cocuklukta yukurtalik kanseri gecirdim. Sol tup ve yumurtalik alindi. 2.5 yillik evliyim cocugum yok. Infertiliteye gittik. Esimin morfoloji %2 digerleri normal. Benim amh 0.64 diger kanlar normal. Ve sag tupum kapali. Simdi biz tup bebege baslayacagiz ama devlet rapor cikarirsa sanirim ilaclarda ve tedavide bir indirim oluyormus. Devlet bize rapor cikarir mi? Bu prosedürler nasildir?Birde özel tup bebek merkezlerinden istnbul avrupa yakasinda nereyi onerirsiniz?

Çok geçmiş olsun.. İstanbulda değilim ama rapor konusunda şunu söyleyebilirim herşeyi bi kenara koyalım AMH 1 'in altında olunca ne aşılama ne evlilik yılı şartı aranmaksızın çok kolay tüp bebek raporu çıkıyo.. Kendimden biliyorum 2. raporlu tedavimdeyim AMH değerim 0,99

Benim amh 0.64 21 yaşındayım. Eşimin değerleri de cok kotu ama çıkaramıyoruz sanirim benim yastan dolayı?

Benim amh 0.64 21 yaşındayım. Eşimin değerleri de cok kotu ama çıkaramıyoruz sanirim benim yastan dolayı?
nerden almaya çalıştınız ki raporu AMH 1 in altında olunca çıkar yaşa bakılmaz kanun böyle yani.. çıkarmamaları ilginç bilemedim..

Yaşın çok genç amh düşük olsa bile yumurtan kalitelidir. Rapor çıkar zaten tüp bebek merkezinde sekreterlere sor bilgi verirler. Sanslısın aslında evli olmasan 21 yaşında kimsenin aklına gelmezdi belkide amh bakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…