Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaşlar 10 günlük bebeqim war maşallah emmesi çok güzel sanırım buna bağlı dudakları su toplamis gbi ne yapsam geçer ki bide gaz için metsil damla werdi doktor kullansammi bilemedim
Arkadaşlar 10 günlük bebeqim war maşallah emmesi çok güzel sanırım buna bağlı dudakları su toplamis gbi ne yapsam geçer ki bide gaz için metsil damla werdi doktor kullansammi bilemedim
Benim oglumda güzel emerdi hatta emzik niyetine kullanirdi diyebilirim ama öyle şu toplama gibi bişey hiç başıma gelmediği için bişey diyemem
Damla olarak 3 4 çeşit pahali pahali damlalar hicbirinden fayda görmedim 4-5 liralık metsil gaz sorununu çözmüştu tabi bu bebekten bebege degisek bi durum yanlış hatirlamiyksam damla vermek için 15 günluk olması gerekiyordu bebegin
Sağlıkla büyüsun yavrunuz
dudağı için hiçbir şey yapmayın o zamanla geçer. benim de ikinci bebeğimde olmuştu. o bir rahatsızlık değil sadece emdiği için oluyormuş. zamanla kendiliğinden o parça düşüyor, koaprtmaya da çalışmayın.
gaz sancıları çok rahatsız ediyorsa kullanın. karnına ılık havlu koyun, bebe yağı ya da zeytinyağıyla masaj yapın.