- Konu Sahibi nazar boncuxgxum
-
ben bi haftadır bunu arastırıorum canm bı kac ozel kursla gorustum 6 hafta kurs gorup sertıfıka alıosun sonra kurs sana meb onaylı cocuk gelısım sertıfıkası verıo ve anlasmalı anaokullarına senı yerlestırıo subat 6da balıycak ben cuma gunu gıdıp yazılcam :)
bence 6 haftalık bir eğitimle böyle bir sıfat verilmesi çok yanlış, muhtemelen sınıfta bir öğrencinin başına bir şey geldiğinde fatura doğrudan sınıf öğretmenine kesilir. eğer böyle bir uygulama düşünülüyorsa da bunun süresi 6 hafta değil bence 6 ay olmalıdır ki, herkes olaya maddi açıdan yaklaşmasın. Şimdi çıkıp da parası iyiymiş sigortada yapılıyormuş diye bakılırsa içinde çocuk sevgisi bile olmayan insanlar sırf iş olsun diye buna başvurur ki bu çok büyük bir sorumluluk ister.
ufunkitos arkadaşıma katılıyorum.
boşuna uğraşmayın arkadaşlar bu işin eğitimini almadan olmuor inanın. halk eğitimlerde oryantasyon kursları açılıyordu bir ara yard öğretmenlik için ama iş bulmak çok zor özel de çalışılır oda çok yakın vasıtası gerekiyor hadi diyelim bi özel kreşte anaokulunda başladınız ananızdan emdiğiniz süt burnunuzdan gelir inanın çok ezerler. size tavsiyem üniv okuyun ne yapın edin öyle 2 yıllık öocuk gelişimi yard öğretmenlik yard ablalık hikaye 2 3 ay çalışırsınız kadrolu yada sözleşmeli( bunlarda 4 yıllık okulöncesi mezunları tabi) öğretmen gelir siz hoop kapıya. fakülte şaaaaaaaart
aynen öle ben 2 yıllık çocuk gelişimi meslek yüksekokul mezunuyum ama daha ilk yılımdan kaç kere kapıya kondum.neden yerime 4 yıllık mezun geldi emeğim boşa gidiyor o yüzden şart 4 yıllık okumak keşke tamamlama çıksa açıktan ama yok sadece dgs var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?