yardımcı bayan

ozlemdenz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
1.238
778
38
30
edit : bir de ne iş yaparlar benım bısey demem gerekır mı ? köpeğimi dısarı yollayamazsam balkona koyucam ben basında mı durmalıyım nasıl olcak :( ?

kızlar merhaba. 8 aylık evlıyımç hamıleyım ve köpeğim var.
evime bayram öncesı ve görumcem gelcek dıye temızlıkcı bayan almak ıstıyorum ama çok cekınıyorum. hem böyle pisliğimi başkasının görmesinden hem de 21 yasındayım ben oturup koca kadının temızlık yapmasından ona şunu bunu yap demekten gercekten cekınıyorum :KK43:
çevremde cok bayan var boyle işe gıden ama tanıdık dıye pisliğimi görsün istemıyorum :KK43:
şirketler nasıl bu konuda ? yani bikaç kişi birden mi gelıyo ? ne kadar alıyolar ortalama ? ( evim 1+1 amerikan mutfak köpeğim var diye gelmemzlık yapılır mı ?)
şirket mi çağırsam yoksa gözümü karartıp bi bayan mı bulsam :KK43:

Son düzenleme:
Gözünü karartıp sen temizlesen :D Zaten 1+1 çok uğraştırmaz.

Şaka bir yanada canım şirletten çağırılanlardan pek memnun kalınmıyor nedeninin bende anlamış değilim. Komşularına falan sor vardır mutlaka biri

1+1 ev için şirket maliyetli olur

çağırın birisini

temizlesin

onlar ne pis evler görüyor

sizinki temizdir
komşularım var onlardan birini mi çağırsam yoksa birinin önermesiyle bırılerını mı bulsam ..
gecen bı komsumla konustuk 35-40 yaşlarında ben gelıyım dedı yok sana nasıl yaptırıyım abla dedım nolcak senın demene gerek yok kı hem ihtiyacım var ben gelıyım dedı olmaz dedım :(

Gözünü karartıp sen temizlesen :KK70: Zaten 1+1 çok uğraştırmaz.

Şaka bir yanada canım şirletten çağırılanlardan pek memnun kalınmıyor nedeninin bende anlamış değilim. Komşularına falan sor vardır mutlaka biri
var birileri zaten canım. ben temızleyemıyorum sanki ya tecrubelı bırını ıstıyorum

oncelikle Allah evladini kucaklayip buyutup murvetini gormeyi saglik bir omur gecirmenizi nasip eylesin insallah.

Evinize yakın olmayan tanımadığınız bir kişi bulabilirseniz sanırım içiniz daha rahat edecek.
Temizlik konusuna gelince ne pis evler var içiniz rahat ol sun gelen hanımın emeğinin karşılığını verdiğinizde sizde oda memnun olacaktır eminim.
Uzak bir akraba ziyaretinde bu gibi iş yapan hanımları araştırın belki uygun biri çıkar.hoşça saglicakla kal kuzum.

komşularım var onlardan birini mi çağırsam yoksa birinin önermesiyle bırılerını mı bulsam ..
gecen bı komsumla konustuk 35-40 yaşlarında ben gelıyım dedı yok sana nasıl yaptırıyım abla dedım nolcak senın demene gerek yok kı hem ihtiyacım var ben gelıyım dedı olmaz dedım :KK43:

mümkünse komşu olmasın da ne bileyim komşuya gelen vs olabilir

oncelikle Allah evladini kucaklayip buyutup murvetini gormeyi saglik bir omur gecirmenizi nasip eylesin insallah.

Evinize yakın olmayan tanımadığınız bir kişi bulabilirseniz sanırım içiniz daha rahat edecek.
Temizlik konusuna gelince ne pis evler var içiniz rahat ol sun gelen hanımın emeğinin karşılığını verdiğinizde sizde oda memnun olacaktır eminim.
Uzak bir akraba ziyaretinde bu gibi iş yapan hanımları araştırın belki uygun biri çıkar.hoşça saglicakla kal kuzum.
sağol canım amiin. annemler teyzemler duysa biz yaparız derler ama cık olmaz kımse duymadan hallettmem lazım :D

edit : bir de ne iş yaparlar benım bısey demem gerekır mı ? köpeğimi dısarı yollayamazsam balkona koyucam ben basında mı durmalıyım nasıl olcak :KK43: ?

kızlar merhaba. 8 aylık evlıyımç hamıleyım ve köpeğim var.
evime bayram öncesı ve görumcem gelcek dıye temızlıkcı bayan almak ıstıyorum ama çok cekınıyorum. hem böyle pisliğimi başkasının görmesinden hem de 21 yasındayım ben oturup koca kadının temızlık yapmasından ona şunu bunu yap demekten gercekten cekınıyorum :KK43:
çevremde cok bayan var boyle işe gıden ama tanıdık dıye pisliğimi görsün istemıyorum :KK43:
şirketler nasıl bu konuda ? yani bikaç kişi birden mi gelıyo ? ne kadar alıyolar ortalama ? ( evim 1+1 amerikan mutfak köpeğim var diye gelmemzlık yapılır mı ?)
şirket mi çağırsam yoksa gözümü karartıp bi bayan mı bulsam :KK43:
Ben şu köpek ve balkon kısmını tam anlayamadım??

Canim bende istemezdim akrabalar yapsın.bence de onları karıştırma ne olur ne olmaz ahahahah.
Uzak ve tanınmayan biri en iyisi bencede.

gelen bayan köpeğimden korkabılır cünkü pitbull kendısı. korkarsa balkonda durabılır köpeğim bi süre. ya da tanıdığım bırı onu dısarı cıkarabılır demek ıstedım canım. htta balkonda beraber oturabılırız
tmm canım şimdi anladım ama temizlikçi bayanlar genelde ev hayvanlarına alışık olurlar sorun olucağını sanmıyorum muhtemelen cinsi konusunda bilgisi yoktur ama tabi köpeğin saldırgan değilse ;) bence bu sıcakta balkonlarda ne köpeğin ne senin uzun süre kalmanız doğru olmaz gibime geldi ama sen bilirsin tabi..

tmm canım şimdi anladım ama temizlikçi bayanlar genelde ev hayvanlarına alışık olurlar sorun olucağını sanmıyorum muhtemelen cinsi konusunda bilgisi yoktur ama tabi köpeğin saldırgan değilse :KK66: bence bu sıcakta balkonlarda ne köpeğin ne senin uzun süre kalmanız doğru olmaz gibime geldi ama sen bilirsin tabi..
yok saldırgan değil. ev hayvanlarına alışkın oldukları aklıma gelmemıstı :D güneşin altında oturmayız herhalde canım evım temızlencek dıye ezıyet etmeyız kendımıze :D

yok saldırgan değil. ev hayvanlarına alışkın oldukları aklıma gelmemıstı :KK70: güneşin altında oturmayız herhalde canım evım temızlencek dıye ezıyet etmeyız kendımıze :KK70:
etmeyin tabi :) alışık olurlar merak etme canım yine de sorarsın nasıl olsa evdeysen zaten köpek de senle takılır yalnız bırakmadığın sürece bi sorun olmaz bence.. ben de söyleyemiyorum şu yapılsın bu yapılsın diye ama iyi birini buldum yıllar önce artık evimi avcunun içi gibi bildiği için benim söylememe gerek kalmıo.. aynı kişi düzenli geldiğinde o sorun da ortadan kalkar merak etme.. İlk başlarda gerekirse xxx ablacım şurayı da alabilirmiyiz fln gibi tatlı dille söylersin kimse alınmaz sen de kendini kötü hissetmezsin ;)

etmeyin tabi :) alışık olurlar merak etme canım yine de sorarsın nasıl olsa evdeysen zaten köpek de senle takılır yalnız bırakmadığın sürece bi sorun olmaz bence.. ben de söyleyemiyorum şu yapılsın bu yapılsın diye ama iyi birini buldum yıllar önce artık evimi avcunun içi gibi bildiği için benim söylememe gerek kalmıo.. aynı kişi düzenli geldiğinde o sorun da ortadan kalkar merak etme.. İlk başlarda gerekirse xxx ablacım şurayı da alabilirmiyiz fln gibi tatlı dille söylersin kimse alınmaz sen de kendini kötü hissetmezsin :KK66:
ay napıcam bılmıyorum vazgecıp kendım yapmaya doğru gıdıyo aklım ..

abartmayın bence
hem hamilesiniz
hamile olmadan 2,5+1 evde oturan komşum var kapısını açsa ben aşağı inerken midem bulanıyor gelen kokudan (Allah ım sen affet ama öyle) camları birine sildirirdi onun haricinde kendi yapacak onu da yapamaz mıydı artık nedir bilmiyorum

şimdi küçükcük 2 tane bebeği var evine yardımcı alıyor da rahatladık

bu yüzden kendi kendinize abartmayın milletin ne evleri var

şirketler saat ücretiyle çalıştığından tuzlu olur
referanslı birini çağırın öncelikle mutfak dolapları ve camları silsin daha sonra koltuk arkalarını falan silsin
bir de yanlız bırakmayın ne olur ne olmaz
ayrıca hala anlamadım utanılacak ne var ki bunda
temizliğe gidenler ayrıca evler hakkında dedikodu yapmıyorlar kulağına giderde birdaha çağırmaz diye

Back
X