Yardımcı olabilecek , destek verecek ,benimle birlikte olacak herkesi bekliyorum

ozlm94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
84
0
86
İstanbul
kızlar merhaba.ben 1.62 boyunda ve 57 kiloyum .yaşım 20.aşırı bi kilom yokfakat ben zayıf olmak istiyorum.kiloyu çok kafaya takıyorum elimde değil.her gün ne yediğimi ne kadar yediğimi kafamdan hesaplamaya çalışıyprum kalori hesapları falan filan..iştahı çok açık bi insan değilim .tabir yerindeyse insanın gözü doymaz ya bendeki aynen o hesap.istediğim kiloya bi gelsem sonrasında almamak için dikkat edeceğimden eminim.yıllardır denedim ama bi türlü hedefime ulaşamadım.yarın tekrardan başlamayı düşünüyorum.bu son olsun ümidiyle başlıycam .dilerim son olur.hedefim önce 50 sonra 48 kilo.katettiğim aşamaları buraya yazmayı düşünüyorum.benimle olan ya da bana destek verebilecek deneyimlerinden faydalanabileceğim herkesin yazmasını bekliyorum.şimdiden teşekkürler..

aynı durumdayız canım :) hadi beraber başlayalım lahana diyetiyle :) yağ yakıcı özelliği vaaar :)

evet canım dur bekle anlatayım :)

kalp Lahana Çorbası Diyeti : 1 Haftada 5 - 8 kilo garanti

YAĞ YAKMA DİYETİ

Bu diyet programı ABD'deki Minneapolis Mayo Klinik'de hazırlanmıştır.

Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olup, programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet

hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış

olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. diyet, vücudu

zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet

bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.

Kullanmakta olduğunuz ilaçlar varsa diyete engel değildir.

* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar

çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.

* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.

* diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.

* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.

* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,

6 büyük soğan,

1-2 domates,

2 yeşil biber,

1 demet maydanoz.

Oo guzelmis bu canim ya ama her bunyede farkli etki eder hemen oyle 4 5 kilo verdircegini sanmiyorum yine de denemekte fayda var

öyle berbat bi çorba içmemiştim ben sadece 1 gün yapabildim.
ağlayarak içtim resmen ..
eğer içebilirseniz yararını görürsün mutlaka.

Oo guzelmis bu canim ya ama her bunyede farkli etki eder hemen oyle 4 5 kilo verdircegini sanmiyorum yine de denemekte fayda var

fazla kilosu olmayan daha yavaş kilo veriyo bu kesin bişey canım yağ yakıcı olması önemli sonuşçta yağlar gidiyo :) bence değer bir haftadır başlıycam lahana duruyodu orda kalktım yaptım yarı yolda bırakmak yok :) bu arada çalışıyormusun ? yoksa mekikte çekelim diycektim :)

bende lahana yok şu an canım.ama yarın alsam paztsi başlayabilirim.okuyorum ben.sabahları yürüyüş yapıyorum canım .yalnız çorbanın tadı kötüyse nasıl yapcaz ki:)

evvet anlaştık o zamannn hergün 3 gün tartılmıyalım sonra hergün tartılmaya başlarız uyarmı :) ooyyyyy gız eycan yaptım :)

tamamdır:)3günde 1 tartılıyoruz .yarın sabah bi tartılalım tam kilomuzla 3 gün sonra kıyaslarız.ayy ben de yaptım vlla heyeann:))

Acaba benim gibi 56 57 kilo olup lahana diyetini deneyen varmi?nasil sonuc aldilar?cunku her kiloda farkli etki ediyo .kilom cok olmadigi icin etki edermi yine yazildigi gibi 2 3 gunde ?arkadaslar bilen varsa lutfen cevap:)

Kizlar ben bu corbayi ictim ama gayet iyi tadi bence yani .ama ben etsuyu da kattim yagini aldim ama katmadan once .tadi kotu degil ama yani devam edicem gibi geliyo

Kizlar ben bu corbayi ictim ama gayet iyi tadi bence yani .ama ben etsuyu da kattim yagini aldim ama katmadan once .tadi kotu degil ama yani devam edicem gibi geliyo
5 gun kacamaksiz yapmistim ama hic kilo verememistim 155 boya 46 kiloykendi bence kilosu fazla olanlar icin gecerli ama dene yinede sen

5 gun kacamaksiz yapmistim ama hic kilo verememistim 155 boya 46 kiloykendi bence kilosu fazla olanlar icin gecerli ama dene yinede sen

Canim senin boy ve kilon tam yerindeymis zaten bence o yuzdendir ama benim fazlam da var biraz denemeye baslaxjm bakalim ama kacamaklarim da oluyi benim. ins etki eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…