Hastaneyi arayıp sonucunu ogrenebilirsin canımKizlar geçen test yaptım pozitif cıktı ve cuma günü kan verdim ama ne e nabizdan ne barkodla ulaşamıyorum ne yapmam lazım doktorun nosuda yok 9gun beklemem lazım
bulunduğunuz bölgede ki devlet hastanesinin sisteminden e sonuç bakmayı deneyin benim orda görğnmüştüsağlık ocağında yaptım ama
Nasıl yani tam açıklama yapabilirmisinizbulunduğunuz bölgede ki devlet hastanesinin sisteminden e sonuç bakmayı deneyin benim orda görğnmüştü
Barkod no varsa sağlık ocağının gönderdiği hastanenin sitesine girip laboratuvar sonuçlarına tıklayın barkod ve tcnizi girin çıkarNasıl yani tam açıklama yapabilirmisiniz
Onu yaptım ama aciklanmamis halaBarkod no varsa sağlık ocağının gönderdiği hastanenin sitesine girip laboratuvar sonuçlarına tıklayın barkod ve tcnizi girin çıkar
Dün mü kan vermiştinOnu yaptım ama aciklanmamis hala
Cuma günü verdim sağlık ocağında barkoduda aldım dedi cumartesi alabilirsin dedi ama hala yokDün mü kan vermiştin
Belki yeni çıkar bekleyin benceCuma günü verdim sağlık ocağında barkoduda aldım dedi cumartesi alabilirsin dedi ama hala yok
Tatil 9 gün ya ondan merak ediyorumBelki yeni çıkar bekleyin bence
bulunduğunuz ilçenin devlet hastanesi sitesine girin e sonuç kısmına, ordan çıkabilir. Ben burdurda bi sağlık ocağında test yaptırdım sonucu devlet hastanesinin kendi sitedinde e sonuç bölümünden baktım.Nasıl yani tam açıklama yapabilirmisiniz
Benim de sağlık ocağında yaptırdığım kan sonuçlarım görünmüyor baekodla bakarım hep. Sağlık ocağının numarasını bulup hemşireye sorabilirsiniz doktora bağlarlar siziKizlar geçen test yaptım pozitif cıktı ve cuma günü kan verdim ama ne e nabizdan ne barkodla ulaşamıyorum ne yapmam lazım doktorun nosuda yok 9gun beklemem lazım
Ya doktorum da salak açılsın 9 gün sonra değiştiricem doktorumu başka sağlık ocağına gidicem hiç ilgilenmiyor ancak diyor ne ilaç yazımBenim de sağlık ocağında yaptırdığım kan sonuçlarım görünmüyor baekodla bakarım hep. Sağlık ocağının numarasını bulup hemşireye sorabilirsiniz doktora bağlarlar sizi
Öyle var maalesef çoğu yatıyor sağlık ocağında benim bir önceki aile hekimimde hiç yerinde olmaZdı hemşire kan için ekrana bilgi atardı arayıp sonucumu soramazdım doktor yerinde olmadığı için başka doktor sonuçlarıma bakardıYa doktorum da salak açılsın 9 gün sonra değiştiricem doktorumu başka sağlık ocağına gidicem hiç ilgilenmiyor ancak diyor ne ilaç yazım
Yarın açık mi acaba sağlık ocağı internetten baktım 12.30a kadar acıkmış yazıyor amaÖyle var maalesef çoğu yatıyor sağlık ocağında benim bir önceki aile hekimimde hiç yerinde olmaZdı hemşire kan için ekrana bilgi atardı arayıp sonucumu soramazdım doktor yerinde olmadığı için başka doktor sonuçlarıma bakardı
Pazartesi sağlık ocağı açık mi acabaÖyle var maalesef çoğu yatıyor sağlık ocağında benim bir önceki aile hekimimde hiç yerinde olmaZdı hemşire kan için ekrana bilgi atardı arayıp sonucumu soramazdım doktor yerinde olmadığı için başka doktor sonuçlarıma bakardı
Öğlene kadar açık olurPazartesi sağlık ocağı açık mi acaba
Açık değil di malesefÖğlene kadar açık olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?