yardımcı olabilir misiniz?

twins scorpion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.892
1.250
83
36
merhaba arkadaşlar benim 6 yaşında bir oğlum var cildi çok kuru.kaç kez cildiye doktoruna götürdüm kremler kullandık ama çok da fayda etmedi.özelliklede ayak bölgeleri kuruyunca pul pul dökülüyor.banyoda bebek yağı sürüyorum çıkınca kremlerini sürüyorum ama hiçbiri kalıcı olmuyor.kıyafetlerini bizimkilerle aynı anda yıkıyorum acaba ayrı mı atsam birde deterjan olarak falan ne kullansam bunu da faydası olur mu?

merhaba canım benim oğlumunn da cildi çok kuru kaşıntı var bizimkinde çok hassas ciltler için deterjanlar var ayrı yıka tabiki canım ben öyle yapıyorum doktor bize biobaby nin şampuanını önermişti ama şimdi farmasi zeytinyağlı kullanıyorum.. yediklerinden içtiklerinden de olabilir ...

başka rahatsızlıklarından dolayı alerji testi yaptırmıştık canım ama temiz çıkmıştı.yıllardır böyle.suda içiriyorum çok iç diyorum suyunu belki faydası olur diye.saçlarında da konuk mu ne diyoruz ya onlar gitmiyor bir türlü yapmadığımız şey kalmadı yine aynı sanırım vücuduyla saçları bağlantılı bu konuda.sizde saçlarda da varmı?

yok canım bizim kol ve bacakta var kaşıntı doktor abur cubur yemesin dedi şeker yeyince genelde kaşınıyo hazır süt bile içmesin dedi yani poposu da kaşınıyodu bezi daha atamadık inşallah atınca geçer o da tahriş ediyo cildini

başka doktora gittiniz mi bi doktorda bağlı kalmayın testlerde bişey çıkmıyosa niye pul pul dökülüyo illa ki vardır bişey durduk yere öyle olcak hali yok

bizim yediklerinden olsa herhalde çıkardı alerji testinde canım ama temiz çıktı.bende napacağımı şaşırdım.ayrı atayım bari kıyafetlerini falan.çocuk kuru olduğuna devamlı kaşınıyor.önerbileceğin deterjan varmı çocuk için

canım ben dalinin hassas ciltler için deterjanını alıyodum al bi dene istersen

2 doktora götürdüm canım bakalım bir tane daha araştırayımda iyi bir doktora götüreyim olmayacak böyle de
bizde kaç doktora götürdük ilaçlar çok fayda vermedi en son gittiğimiz doktorun verdiği ilaçlar iyi geldi ama biz dikkat etmedik abur cubur konusunda bi kaç hafta dikkat ettik geçti doğallık her zaman iyidir eski insanlar neden daha sağlıklı yemelerine içmelerine dikkat ettikleri için herşeyi doğal tükettikleri için ama şimdi herşey suni

aynen
öyle canım her şeyden hastalık kapar olduk önerdiğin deterjanı deneyeyim bakalım canım inşallah fayda eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…