Yardımcı olabilir misiniz ??

Ergul_b

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2018
6
1
1
29
konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum ama yardımlarınıza ihtiyacım var akıl alacak kşmsem yok çevremde araştırdım bilgi net bulamadım bilgilerinizi lütfen esirgemeyin :( ben 6aylık evliyim bende bekarkende vardı polikistik over sendromu var aylarca adet olamıyorum şuan da 68gün oldu adet olamadım diane kullnıyprum 1aydır bitmesine rağmen 6gün geçti olmadı sancım var belki olurum ama şuan yok anne olmak istiyorum yumurtlama olmadığı için nasıl olacağını da bilmiyorum bilgisi olan varmı böyle bi durumla karşılaşan çok üzgünüm ne yapmam lazım :( ???

Kilolu musun? Bende de pco var ve anneyim. Hiç canını sıkma. Pcolular da anne olabilir. Sadece bazı noktalara dikkat etmemiz gerekiyor.
1. Kilo asla almamalısın.
2. Düzenli ve sağlıklı beslenmelisin. Karbonhidrat değil protein ağırlıklı beslenmelisin.
3. Bitkisel kürler fayda sağlar. Sogan suyu,hayıt, testere dişli aslanpençesi...
4. Kilolu olmasan bile her gün mutlaka egzersiz ya da yürüyüş yapmalısın.
Umarım sen de en hayırlı zamanda evladını kucağına alırsın.

Jinekoloji bölümüne açmalısın. Pko ile ilgili açılmış halihazırda birçok topik var onlara bakabilirsin

Kilolu musun? Bende de pco var ve anneyim. Hiç canını sıkma. Pcolular da anne olabilir. Sadece bazı noktalara dikkat etmemiz gerekiyor.
1. Kilo asla almamalısın.
2. Düzenli ve sağlıklı beslenmelisin. Karbonhidrat değil protein ağırlıklı beslenmelisin.
3. Bitkisel kürler fayda sağlar. Sogan suyu,hayıt, testere dişli aslanpençesi...
4. Kilolu olmasan bile her gün mutlaka egzersiz ya da yürüyüş yapmalısın.
Umarım sen de en hayırlı zamanda evladını kucağına alırsın.
Çok teşekkür ederim desteğiniz için 58kiloyum spor yapıyorum beslenmem düzenli değil ama dikkat ediyorum

Bende de vardı. Ilacta kullanmadim doktor verdiği halde. Çünkü içince yan etkileri oluyordu. Sonra kilo verdim hemde bayağı bir verdim ve surpriz bir anda hamile kaldım. Pko nun gittigini bile bilmiyordum. Doktor ultrasonda bebeğe bakınca hiç kist yok kurtulmussun demisti.

Bende de vardı. Ilacta kullanmadim doktor verdiği halde. Çünkü içince yan etkileri oluyordu. Sonra kilo verdim hemde bayağı bir verdim ve surpriz bir anda hamile kaldım. Pko nun gittigini bile bilmiyordum. Doktor ultrasonda bebeğe bakınca hiç kist yok kurtulmussun demisti.
Nasıl hamile kaldın peki yumurtlama olmadan ne yaptın yaptığın bi yöntem varmıydı ?

Back
X