Yardımcı olabilirmisiniz böyle belirti yaşayan varmı?

patisserieyumyum

Guru
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2015
3.241
4.629
333
Merhabalar, normalde adet günüm bu cuma. Bugüne kadar adetimden önce hiç lekelenme falan yaşamazdım ama dün çok az bir kahverengi leke vardı şüpheye düştüm ve test aldım yaptım ama negatif çıktı. Bugün yine çok az bir lekelenme yaşadım hiç kasıklarımda ağrımıyor adet olacak gibi de değilim anlamadımki. Aklımda acaba birşey mi var düşüncesi oluştu. Kızlar hiç böyle durum yaşayan ve hamile olan varmı aranızda? Tekrar test alıp yapsammı.

Ben reglime iki gün kala lekelenmelerim başlamıştı. Ama adet olacak gibi de ağrım vardı. Bence en azından Cuma'ya kadar bekleyin çünkü şu anki testiniz negatif çıkmış.

Bende adetimden önce lekelenme yaşadım ve 10 gün sürdü nerdeyse,önce az az sonra iç çamaşırını kirletecek kadar geldi bazen kahve telvesi gibi bazense peçeteye. İlk adetimin üstündense 50 gün geçti bugün.. Merakla bekliyorum halâ bakalım sende neler olacak. İlerlemeleri paylaşır mısın?

Tabikide paylaşırım. 50 gün çok fazla değilmi test yaptınmı? Benim dünde kahvemsi lekem oldu. Cumarteside olmazsam kan testi yaptırıcam.

Ben hamileymişim. lekelenmeler başladı. düşük yaptım. en iyi sonuç kadın doğumcunun kontrolü ile oluyor

Kızlar bende dünde kahverengi leke oldu, gittim adetten 6 gün öncesine kadar gösteren testten aldım ve yine negatif çıktı sonuç olarak adet oldum bugün. Çok fazla düşünmemek lazımmış demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…