Yardımcı olabilirmisiniz lütfen

mardinli476

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2021
10
1
1
27
Dünde yazmıştım cevap alamadım yeniyim burda ve bi sorum olacak lütfen yardımcı bilgilerinizi paylaşırmısınız? 4-5 aydır düzensiz adet oluyorum ama kısa sürüyor hep bu ay erken oldum yine 4.cü günü ilişki yaşadım birinde içime boşaldığını söyledi 6cı günüm çoktan bitmesi gerekirken ilk günki gibi geliyo kanamam bi sıkıntı oluşturmuşmudur bana ve adetken boşalması hamile bırakırmı ne zaman belli olur test yapsam

Adetken ilişkiyemi girdiniz adetken hamile kalanı duymadım tabii bilemicem

Mrb birincisi adetliyken ilişkiye girmek günah diye biliyor10. Günden sonra dinde izin veriliyor tabi bu sizin tercihiniz bizim haddimiz değil ve adetliyken hamile kalmak çok nadir bence diğer adetinizi beklemek en doğrusu adet olmazsanız yaparsınız testhakkınız da hayırlısı olsn

Ablacım ben yaptığım yerden kalkamıyorum adet iken nasıl kendinize bunu yapabiliryosunuz hem hijyenik değil hem sizin için çok acı ve ağrı dolu bir şey yazık valla kendinize dinimizde bile ibadetlerden muhaf olup kadına değer veriliyor siz kendinizi degersizlestirmeyin lütfen

Evet yapmamız gerekiyordu biliyorum ama bi anlık gaflet diyeyim daha önce böyle bişey olmadı zaten adetkende hamile kalınmaz diye oda böyle yapınca dedim acaba hamilelik söz konusu olabilirmi

Evet yapmamız gerekiyordu biliyorum ama bi anlık gaflet diyeyim daha önce böyle bişey olmadı zaten adetkende hamile kalınmaz diye oda böyle yapınca dedim acaba
çok doğru diyosunuz biliyorum ama oldu işte umarım böyle bişey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…