Yardımcı Olabilirmisiniz

Kelebekkelebek1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
9
0
1
20
Gerçekten birkaç aydır sıkıntıda olduğum bir konudan bahsetmek istiyorum.Yardımcı olursanız çok sevinirim. 17 yaşında olmama rağmen 1 yildir doğru düzgün regl olamadım hep 2 3 ay gecikmeli oldum ve en sonunda 2 ay önce doktora gittim ve prolaktin hormonumun yüksek olduğunu söyledi.En son geçen ay 31 ağustosta regl oldum.Simdi daha reglime 2 gün varken sadece kahve ve pembe rengi akıntı geldi birkaç damla ve bitti bu normal mi sizce daha önce bi ilişkim olmadı bu konuları çok Bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim.

Günaydın canım senin yaşındayken bende aynı sorunları yaşadım,hatta bir oluca 40 gün sürdüğü oluyordu,bazen hiç olmuyordum,annem bütün doktorlara götürmüştü hormon bozukluğu dediler, sonra kilo alımları başladı,ve pco çıktı sonunda,eğer kilon varsa zayıflamaya çalış,beslenmene çok dikkat et olurmu.evlenince ciddi sıkıntılar çıkıyor

Günaydın canım senin yaşındayken bende aynı sorunları yaşadım,hatta bir oluca 40 gün sürdüğü oluyordu,bazen hiç olmuyordum,annem bütün doktorlara götürmüştü hormon bozukluğu dediler, sonra kilo alımları başladı,ve pco çıktı sonunda,eğer kilon varsa zayıflamaya çalış,beslenmene çok dikkat et olurmu.evlenince ciddi sıkıntılar çıkıyor
Çok teşekkür ederim ilginiz için gerçekten çok korkularım oluyodu.Kendime çok dert yapiyorum bunu ama siz yazınca daha iyi hissettim

Back
X