Gebeliğe Hazırlık Yardımcı olacak varmı acil

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ales67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2021
1.655
1.051
83
32
Merhaba tüp bebek ılk transferım negatıf sonuçlandı hazıran gıbı tekrar başlıcam ama Mart ayında transferden sonra adet günüm normal oldu ama üstüne 19 gun arayla tekrar oldum normal sekılde ama bu ayda 2 gun gecıktım suanda ve adete yakın 3 gun boyunca sırt agrım coktu dedım adet olcam olmadım ve suanda sol da ozellıkle cekılme ve batma çok var bugun olcam dıye beklerken yıne olmadım ve suanda beyaz koyu bı sekılde akıntım var test galan yapmadım çünkü bılıyorum cıkmıcak basına gelen hıc varmı adet olmayı beklıyorum sancı özellikle var ama gelen giden yok acaba neden kaynaklanır verılen ılaclardan dolayı olabılır mı acaba kafam Allah bullak suanda

Tüp bebekle alakalı pek bilgim yok sizi de umutlandırmak istemem ama bende sizin gibiydim hamileliğimi öğrendiğimde inşAllah hamilesinizdir

Tüp bebekle alakalı pek bilgim yok sizi de umutlandırmak istemem ama bende sizin gibiydim hamileliğimi öğrendiğimde inşAllah hamilesinizdir
En son çare oydu ve yaptırmıştık martta ama olmadı basıma ılk defa geldı böyle sızde de mı belırtı aynıydı kaçıncı gun test yaptınız ama bılgı verırmısınız bı taraftan acaba dıyorum ama bu zamana kadar olmadı kı sımdı de olmıcak dıyorum

Tüp bebek konulariyla bilgim yok ama Allah buyuk kardesim bol bol.dua et cok guzel bi haftaya gecis yaptik carsamba gunu Kadir gecesi dualarima senide katacagim Insallah hayirlisiyla cok guzel bi anne olursun guzel haberlerini aliriz burdan

Hiç ummadığın anda güzelleşir herşey bilemezsin ben yalnış hatırlamıyosam 1 gün geçince verdim ama bende senin gibiydim doktora gerek yok değilim falan dedim karnım ağrıyo adet olacam dedim ama hamileymişim

Tüp bebek konulariyla bilgim yok ama Allah buyuk kardesim bol bol.dua et cok guzel bi haftaya gecis yaptik carsamba gunu Kadir gecesi dualarima senide katacagim Insallah hayirlisiyla cok guzel bi anne olursun guzel haberlerini aliriz burdan
Allah razı olsun canım 3 seneye yaklaşırken eğer öyle olduysa ınan mucıze olur tabı

Inan bende o durumdayım suanda kaldım öylece bugun 3.günüm olmam lazımdı 3 güne kalmadan belımde agrı başladı 3 gun boyunca adet olacağım gun kesıldı bekledım adetı gelmedı ama nasıl kasıklarım agrıyor daha düne kadar da aynı olcam dıye beklıyorum gene yok ama akıntım çok fazla dedıgım gıbı ozellıkle sol kasıgım yazıları okuyorum kıst falan olunca da olur dıyolar test alsam dıyorum bu zamana kadar çok yaptım elımde gıtmıyor kan verıyım dıyorum yıne aynı sonuç çıkar dıye korkuyorum ınan böyle kaldım Allah analı babalı büyütsün sımdıden eğer doğduysa bebiş

İnşAllah Allah nasip eder isteyen herkese benimki malesef öldü ama sağol yine de herşey bizim için gecikiyorsa güzelleşiyodur emin ol

İnşAllah Allah nasip eder isteyen herkese benimki malesef öldü ama sağol yine de herşey bizim için gecikiyorsa güzelleşiyodur emin ol
Hadi ya çok üzüldüm adına Allah tekrar nasıp eder umarım bılıyorum zor ama dedıgın gıbı herseyın vaktı zamanı war

Hadi ya çok üzüldüm adına Allah tekrar nasıp eder umarım bılıyorum zor ama dedıgın gıbı herseyın vaktı zamanı war
Aynen öyle ben bebeğimi kaybetmeden bunu anlamadım ama nasipten öte yol yok gerçekten Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın senin için çok dua edicem güzel haberlerini bekliyorum inşAllah

Hep dualarım da zaten aklımdan sildim çok stres yapıyordum çünkü
İnşallah en kısa zamanda cok guzel bi anne olursun. İnsan neyi cok isterse hemen olmazmis ya o yuzden stres yapma kafaya takma boraz serbest birak kendini ummadigin bi anda mucize karsina cikar insallah

Aynen öyle ben bebeğimi kaybetmeden bunu anlamadım ama nasipten öte yol yok gerçekten Allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın senin için çok dua edicem güzel haberlerini bekliyorum inşAllah
Allah razı olsun demekkı zamanı gelmemıs ınan ben evlendım evlenelı bır kere bıle yaşamadım bu duyguyu ama senı anlıyorum ve benımde duam senınle

İnşallah en kısa zamanda cok guzel bi anne olursun. İnsan neyi cok isterse hemen olmazmis ya o yuzden stres yapma kafaya takma boraz serbest birak kendini ummadigin bi anda mucize karsina cikar insallah
Insallah canım gerçekten bır mucıze olur o zaman

Allah razı olsun demekkı zamanı gelmemıs ınan ben evlendım evlenelı bır kere bıle yaşamadım bu duyguyu ama senı anlıyorum ve benımde duam senınle
Teşekkür ederim Allah herkese yaşatsın çok güzel bi duygu tez zamanda sana nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…