lina_nr Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Mart 2023 237 25 28 25 30 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi lina_nr #1 Kızlar selam novaart tüp bebek merkezinde tedavi olan varmıı
B busss06 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2024 50 15 3 12 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi lina_nr #2 lina_nr .!.: Kızlar selam novaart tüp bebek merkezinde tedavi olan varmıı Genişletmek için tıkla... Ben tedavi oluyorum yumurtalarım donduruldu bu ay da transfer olacağım nasipse
lina_nr .!.: Kızlar selam novaart tüp bebek merkezinde tedavi olan varmıı Genişletmek için tıkla... Ben tedavi oluyorum yumurtalarım donduruldu bu ay da transfer olacağım nasipse
tugceee11 Üye Kayıtlı Üye 24 Şubat 2024 125 108 23 28 12 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi lina_nr #3 lina_nr .!.: Kızlar selam novaart tüp bebek merkezinde tedavi olan varmıı Genişletmek için tıkla... ben orada tedavi oldum, şuan 11 haftalık gebeyim
lina_nr .!.: Kızlar selam novaart tüp bebek merkezinde tedavi olan varmıı Genişletmek için tıkla... ben orada tedavi oldum, şuan 11 haftalık gebeyim
H herseyguzelolacak6 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2017 1.976 580 123 34 6 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi lina_nr #4 lina_nr .!.: Kızlar selam novaart tüp bebek merkezinde tedavi olan varmıı Genişletmek için tıkla... Ben nova arta gidiyorum ahmet hocaya. Ama amh düşüklüğü var bende çok ciddi bu ay yumurta görülmedi o yüzden tedaviye başlayamadım hiç
lina_nr .!.: Kızlar selam novaart tüp bebek merkezinde tedavi olan varmıı Genişletmek için tıkla... Ben nova arta gidiyorum ahmet hocaya. Ama amh düşüklüğü var bende çok ciddi bu ay yumurta görülmedi o yüzden tedaviye başlayamadım hiç
E Esra2015 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2017 1.085 1.880 133 33 6 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi lina_nr #5 herseyguzelolacak6 .!.: Ben nova arta gidiyorum ahmet hocaya. Ama amh düşüklüğü var bende çok ciddi bu ay yumurta görülmedi o yüzden tedaviye başlayamadım hiç Genişletmek için tıkla... Hiç incir kürü denediniz mi
herseyguzelolacak6 .!.: Ben nova arta gidiyorum ahmet hocaya. Ama amh düşüklüğü var bende çok ciddi bu ay yumurta görülmedi o yüzden tedaviye başlayamadım hiç Genişletmek için tıkla... Hiç incir kürü denediniz mi
H herseyguzelolacak6 Popüler Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2017 1.976 580 123 34 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi lina_nr #6 Esra2015 .!.: Hiç incir kürü denediniz mi Genişletmek için tıkla... Incir kuru dediginiz zeytinyağında incir mı? Yoksa suyunu kaynatıp içmek mı? Zeytinyağına incir yaptım 10-12 gün fazla yapmadım fsh yüksekliğinde fikkat edilmesi gerekiyormus sanırım benzeme çok ciddi yüksekti.
Esra2015 .!.: Hiç incir kürü denediniz mi Genişletmek için tıkla... Incir kuru dediginiz zeytinyağında incir mı? Yoksa suyunu kaynatıp içmek mı? Zeytinyağına incir yaptım 10-12 gün fazla yapmadım fsh yüksekliğinde fikkat edilmesi gerekiyormus sanırım benzeme çok ciddi yüksekti.
E Esra2015 Popüler Üye Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2017 1.085 1.880 133 33 7 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi lina_nr #7 herseyguzelolacak6 .!.: Incir kuru dediginiz zeytinyağında incir mı? Yoksa suyunu kaynatıp içmek mı? Zeytinyağına incir yaptım 10-12 gün fazla yapmadım fsh yüksekliğinde fikkat edilmesi gerekiyormus sanırım benzeme çok ciddi yüksekti. Genişletmek için tıkla... FSH 12 üstğne önermiyorlar aynen yok incir kaynatıp suyunu içmek baya fayda ediyor ama yüksekse yapma tabi
herseyguzelolacak6 .!.: Incir kuru dediginiz zeytinyağında incir mı? Yoksa suyunu kaynatıp içmek mı? Zeytinyağına incir yaptım 10-12 gün fazla yapmadım fsh yüksekliğinde fikkat edilmesi gerekiyormus sanırım benzeme çok ciddi yüksekti. Genişletmek için tıkla... FSH 12 üstğne önermiyorlar aynen yok incir kaynatıp suyunu içmek baya fayda ediyor ama yüksekse yapma tabi