• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olun bana:(

ROJDA34X

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
4
0
86
İstanbul
ARKADALR ABLALARIM BEN 1 YIL ONE SEVEREK VE ISTEYEREK NISNALANDIM NISNALIM BANA COK DEGER VEREN VE BENI SEVEN BIR INSAN YANLIZ AYRI SEHIRLERDE YASIYORU BELIRLI ZAMAN LAR BIRBIRIMIZIN YANINA GIDIP GELIYORUZ 3 AY SONRA DUGUNUMUZ VAR VE HERSEY HAZIR YANLIZ BUNDAN 1 AY ONCE BASKA BIR INSANLA 1 HAFTALIK YOGUN BIR YAKINLASMAM OLDU VE KAFAM COK KARISTI SUREKLI ONU DUSUNUYORUM VE TELEFONDA GORUSUYORUZ BIR YANDAN NISANLIMA KARSI VIJDAN AZABI DUYARKEN BIR YANDAN OBUR INSNALA GORUSMEYE DEVAM EDIYORM NISANLIMDAN SOGDUM MMU YOK SA BU GECICI BIR HEYECANMI BILMIYORUM KAFAM COK KARISIK BU EVLILIGE COK SICAK BAKARKEN SINDI EVLILIGI DUSUNDUGUMDE BULANILAMA GIRIYORUM HALBIKI NISANLIM BENI MUTLU ETMEK ICIN HERSEYI YAPACAK BIR INSAN AMA BEN ARTIK DUYGULARIMDAN EMIN DEGILLIM BU GECICI BIR DURMMU EVLENDIKTEN SONRA DUZELIRMI YOKSA DAHAMI BETER BUNALIMA GIRERIM BILEMIYORUM BANA YARDIM EDIN LUTFEN:1no2:

cnm ne kadar yardımcı olurum bılmıyorum ama bu durumu bende yaşadım.hayatımda 5 yıldır biri var ve çok iyi bi insan çok da seviyoruz birbirimizi.ve de ayrı şehirlerde yaşıyorduk o olayı yaşadığımda.tuhaf bi şekilde sınıf arkadaşımdan çok yakın ilgi gördüğümde istemeden de olsa benımde ilgim kaymaya başladı.malesef sözlüme yansıtmamaya çalışsam da sürekli kavga edıyorduk.ama ben daha fazla dayanamadım cok buyuk vıcdan azabı duyuyordum cunku gönlumun kaymasını bile yakıştıramıyordum kendıme.ve bi gun anlattım durumu sözlüme.tabii tahmın edersın bağrışmalar felann ama anladı benı bu durumu onun yuzunden yaşadığımı kendını düzeltti bana karşı çok daha ilgili davranmaya başladı şehrrime yerleşti ve bız bu durumu cok kolay bı sekılde atlattık şuan ıcın dusunuyorum da gelıp geçici bişeymiş.senınkınınde böyle bı durum olduğunu dusunuyorum.yanıı 3 ay daha sabret canım evlendığınızde bence hersey yoluna gırer.uzak olduğun ıcın böyle olmustur.nişanlına ve sevgisine yazık etme

aldatıyorsun nişanlını

bunu "geçici br durum" olarak nitelendirip kendini mi kandırmaya çalıyorsun aceba?

nişanlına söylesene bakalım geçici bi durummuymuş? sıkıysa tabi :smiley-cool:

ARKADALR ABLALARIM BEN 1 YIL ONE SEVEREK VE ISTEYEREK NISNALANDIM NISNALIM BANA COK DEGER VEREN VE BENI SEVEN BIR INSAN YANLIZ AYRI SEHIRLERDE YASIYORU BELIRLI ZAMAN LAR BIRBIRIMIZIN YANINA GIDIP GELIYORUZ 3 AY SONRA DUGUNUMUZ VAR VE HERSEY HAZIR YANLIZ BUNDAN 1 AY ONCE BASKA BIR INSANLA 1 HAFTALIK YOGUN BIR YAKINLASMAM OLDU VE KAFAM COK KARISTI SUREKLI ONU DUSUNUYORUM VE TELEFONDA GORUSUYORUZ BIR YANDAN NISANLIMA KARSI VIJDAN AZABI DUYARKEN BIR YANDAN OBUR INSNALA GORUSMEYE DEVAM EDIYORM NISANLIMDAN SOGDUM MMU YOK SA BU GECICI BIR HEYECANMI BILMIYORUM KAFAM COK KARISIK BU EVLILIGE COK SICAK BAKARKEN SINDI EVLILIGI DUSUNDUGUMDE BULANILAMA GIRIYORUM HALBIKI NISANLIM BENI MUTLU ETMEK ICIN HERSEYI YAPACAK BIR INSAN AMA BEN ARTIK DUYGULARIMDAN EMIN DEGILLIM BU GECICI BIR DURMMU EVLENDIKTEN SONRA DUZELIRMI YOKSA DAHAMI BETER BUNALIMA GIRERIM BILEMIYORUM BANA YARDIM EDIN LUTFEN:1no2:

nişanlının iyi biri olduğunu düşünüyor ve seviyor olsaydınız hayatınıza başkasını dahil edemezdiniz.

bence yol yakınken nişanı atın. bu iş böyle olmaz. ileride nişanlının kulağına giderse ne olur sence?

şuan hala görüştüğünüzü söylüyorsunuz! 1 ay sonrada düğününüz olduğundan!

o kişi bu durumu biliyor mu?

siz o kişiyi bırakıp mı yoksa bu durumu sürdürerek mi evlenmeyi düşünüyorsunuz?

nısanlınızı haketmıyorsunuz
yurekten seven ınsanın gozu bır baskasına asla kaymaz..kaldı kı bır ay sonra evlenıyormussunuz sızın bu zaman ıcerısınde bulutların ustunde olmanız gerekıyor. yanlıs mı ?

bence bu kesinlikle geçici bir durum. nişanlınız başka bir şehirde olmasından ve sizden uzakta olmasından kaynaklanıyor. bence nişanlınıza ve geleceğinize yazık etmeyin...

yaptığınızın yanlış olduğunuzun farkındasınız ama nedense düzeltemiyorsunuz.kalbiniz we aklınız başka şeyler söylüyor çünkü.nişanlınız size göre çok iyi,sizi çok sewiyor,we tam ewlenilecek bi erkek olarak görüyorsunuz,bu sebeple bir newi kendinizi onunla bağlantıda garanti altına almaya çalışıyorsunuz.diğer tarafta da hayatınızda nişanlınız warken bile konuşmaktan kendinizi alamadığınız we içinizi kıpırdatan da biiri war.....bence nişanlınıza daha fazla saygısızlık yapmayın we ayrılın...
kendi kendinize bahaneler bulmayın lütfen,yok arada uzaklık warmış yok başka şeyler ws gibi....kendinizi de kandırmayın....her uzakta olan çiftlerden birisi böyle yapsa ortalıkta düzgün ilişki kalmazdı....

aynı şeyi nişanlınız yapmış olsa kıyameti koparırdınız eminim...yaptığınız nişanlınızı aldatmaktan başka bişey değil...sizi çok sevdiğini söylediğiniz insanı haketmiyorsunuz ne yazık ki.....

Vallaha benim en cok altini isaretledigim bölüm dikkatimi cekti. Evlendikten sonra düzelirmi?CADIARZU

Arkadasim hastalik degilki bu düzelsin, resmen aldatmissin, kendi özgür iradenle bile bile sevdigin evlenme sözü verdigin insana yanlis yapmissin.:hulya:

Evlendikten sonra düzelmez, aksine dahada beter olur.

Nisanlilik gibi bir dönemde bunu yapabiliyorsan, evlendikten sonra´yapma ihtmalin cok daha yüksek. Nedenmi?:delphin:

Sen kendi özgür iradeni kontrol edemezken evlilik gibi cok büyük sorumluluk isteyen bir kurumu nasil yürütebileceksin?
Bence evlenme daha, belliki hazir degilsin.:delphin:

bizde eşimle çoğu yıl ayrı şehirdeydik..hiç böyle bişi yaşamadım..zaten herşeye doymuştum ben..

bizde sözlümle ayrı şehirlerdeyiz.. haftada bir ,iki haftada bir görüşüyoruz... senin yazını okudum ve senin yerine koydum kendimi de..:umursamaz: kabul edilemez bir durum bu.. düşüncesi bile beni boğuyor... ay ben danama asla bunu yapamazdım öyle çok seviyorum ki.. o da aynı şekilde.. burda birçok olayı durumu aklım almıyor zaten ya neyse:1no2:

canım benım bence yaptıgın cok büyük bir yanlıs sen nişanlı birisin peki yaa millet sevgilisini askere gönderiyo ve bekliyo eger yaptıgın dogru birsey ise kimse sevdigini beklemez bence sen onu sevmiyorsun sadece sevdigini sanıyorsun heee evlendin diyelim o zaman anlarsın iste sevmedigini sevmek sadece görmek deil onun sesiniii duymak özlemek aklından cıkarmamak benceee....:olmaz:

Cnm ablacıgım o kada evındımkı cvp yazdıgına cok or durumdayım cunkı kafam ve duygularım cok karısık demek sende yasadın benım nıanlımda benı cok sevıyor bana cok ıyı davranıyor ama ben ırademe hakım olamadıgımı dusunuyorum yuregım basıt olsa u durumu hazmederım ama degıl bu yuzden ok yıpranıyorum demek evlenınce gercer dıyorsun cok tsk ederım yarrdımın ıcın:)

nişanlının iyi biri olduğunu düşünüyor ve seviyor olsaydınız hayatınıza başkasını dahil edemezdiniz.

bence yol yakınken nişanı atın. bu iş böyle olmaz. ileride nişanlının kulağına giderse ne olur sence?

şuan hala görüştüğünüzü söylüyorsunuz! 1 ay sonrada düğününüz olduğundan!

o kişi bu durumu biliyor mu?

siz o kişiyi bırakıp mı yoksa bu durumu sürdürerek mi evlenmeyi düşünüyorsunuz?

YA TABIKIDIE EVLENDIKTEN ONRA BOYLE BIR DURUMMU YASAMAK ISTEMIYORUM ZATEN BOYLE BREYI YAPABILECEIME INANAYDIM BANA YARDIM EDIN DEYIP BASLAŞMAZDIMKI DIREK YOLUMA DEVAM EDERDIM BENIM DUYGULARIM KARITI KAFAM KARITI BEN BU DURUMUN GECICIMI YOKA NE YANI ONU COZMEK ISTIYORUM EYERKI BU DURU KALICIYA BEN NIANLIMDAN SOGMUSUM DEMEKTIR AMA BEN BUNU KETIREMIYORUM AABA GERCEKTEN NIANLIMDANMI OGDUM YOKSA BU GECII BIR HEYECANMI ZAMANLA GECERMI BUNU KESTIREMIYORUM:s

evlenince geçer diyerek evlendin diyelim bu durum nişanlını aldattığın gerçeğini değiştirir mi?

evlenmeye kararlı isen nişanlın onu aldattığını bilmeli, baştan yalanlar üstüne kurarsan evliliğini yalancının mumu yatsıya kadar yanar:enbuyukkk:

yazık, nişanlınız adına üzüldüm.kapılardan rahat geçebiliyor mu zavallıcık ?:delphin:

oy oy
şimdi "nişanlım böyle bir durum yaşadı ama bunun geçici olabileceğini söylüyor" diye açıcaktınız konuyu buraya. bizim genelimiz de size "arkana bakmadan kaç, bugün yapan yarın da yapar, eee ne de olsa gönül bu..." diyecektik.
eh mesajı almışsınızdır umarım :kahve:

Back
X