• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olun bana:(

oy oy
şimdi "nişanlım böyle bir durum yaşadı ama bunun geçici olabileceğini söylüyor" diye açıcaktınız konuyu buraya. bizim genelimiz de size "arkana bakmadan kaç, bugün yapan yarın da yapar, eee ne de olsa gönül bu..." diyecektik.
eh mesajı almışsınızdır umarım :kahve:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Evlenince geçer diye kendini avutmanın alemi yok.
Hemen kararını verip birini tercih edeceksin.
Dünyada hiçbir şey gizli kalmaz bilirsin.
Dallanıp budaklanırsa en geri dönülmez zararı sen çekersin.:1no2:
Onlara bir şey olmaz, herkes hayatına devam eder.

kusura bakmayin ama bu nasil olur bilmiyorum....bende nisanlimdan 1 sene boyunca ayri sehirlerde yasadik ama gün gittikce ben daha cok baglandim ona, o da bana....yanima her gelip gittiginde üzülürdüm, gidiyor diye....eger nisanlini seviyorsan ve biraz da saygin varsa, tercihini simdiden yaparsin, gececek diye beklemezsin...birde söyle düsün, nisanlin senin ona yaptigini yapsa sana...yani baska birisiyle görüsse, ve ona ilgi duysa, sen ne yaparsin?????

sen mantık olarak nişanlında aradığın herşeyi bulmuşsun.sana sağlanacak iyi bir gelecek,iyi bir maddi durum,seni şımartması,ilgi göstermesi,bir dediğini iki etmemesi gibi.yazdıklarından bunu anladım.ama sen nişanlınla evlenirsen şayet kesinlikle 3 yada 4 aya kadar niye gözünün üstünde kaşı var bu adamın diye başlık açacaksın unutma.ben senin nişanlını aldattığınla ilgilenmiyorum ama nişanlınla evlenirsen mutsuz olursun ve buna eminim ki eğer arada bu kadar özlenebilcek kadar mesafe olup sen onu defalarca arayıp sesini duymak yada msnde yüzünü görmek için can atacağın yerde hatta orda ne yapıyor deyipte kıskançlık krizlerine gireceğin yerde kafam çok karıştı ne yapmalıyım diosun.sen nişanlını sevmiorsun arkadaşım.nişanı at ve seni ayaklarını yerden kesen biriyle evlen.ama bu seferki gerçek olsun:)

ben kendımı ya ıfade edemedım ya sız ısınıze geldıgı gıbı anlıyorsunuz bası arkadaslarım sagolsunla rbenı cok rahatlatdılar... ben yaptıgımız buyuk hatda ve yanlış oldugunun ayrımındayım zaten.. ve bu durumdan kurtulmak ıstıyorum... ben zagten kalbı kotu bır ınsan olsam bu durumu cozmek ıcın cabalamayıp hayatıma rahatca devam ederım.. ben ilişkimi kurtarmaya çalışıyorum. ve bu yasadıklarımın neden oldugunu ve avaba o benden uzak dıye yakın degıllız dıyemı boyle bır durum yaşanıyor yoksa ben gercekden nısanlımdan sogdummu evlenmememmı gerekır bunu soruyorum bazılarımız bne olsam asla yapmam sudue budur demıs ben sızın yapıp yapmayacagınızı soruyorumkı. herkez oradelı olmaz hepımız nefıs tasıyoruz bana kımse karsısındakı ınsana dort dortluk muamelle yapıormus gıbı konusmasın.. ben burda durustlugumu gosterım paylasıyorum bana elestırı yapanlar sız hatalarınızı paylasacak kadar cesaretlımısınız acaba hıc sanmıyorum...

ben kendımı ya ıfade edemedım ya sız ısınıze geldıgı gıbı anlıyorsunuz bası arkadaslarım sagolsunla rbenı cok rahatlatdılar... ben yaptıgımız buyuk hatda ve yanlış oldugunun ayrımındayım zaten.. ve bu durumdan kurtulmak ıstıyorum... ben zagten kalbı kotu bır ınsan olsam bu durumu cozmek ıcın cabalamayıp hayatıma rahatca devam ederım.. ben ilişkimi kurtarmaya çalışıyorum. ve bu yasadıklarımın neden oldugunu ve avaba o benden uzak dıye yakın degıllız dıyemı boyle bır durum yaşanıyor yoksa ben gercekden nısanlımdan sogdummu evlenmememmı gerekır bunu soruyorum bazılarımız bne olsam asla yapmam sudue budur demıs ben sızın yapıp yapmayacagınızı soruyorumkı. herkez oradelı olmaz hepımız nefıs tasıyoruz bana kımse karsısındakı ınsana dort dortluk muamelle yapıormus gıbı konusmasın.. ben burda durustlugumu gosterım paylasıyorum bana elestırı yapanlar sız hatalarınızı paylasacak kadar cesaretlımısınız acaba hıc sanmıyorum...

evettt yorumlar beğenilmediği için saldırılar başladı nihayet...bence siz ne yapın biliyor musunuz? gidin nişanlınıza durumu anlatın,onun kararına saygı duyun...yapcak başka bişey olduğunu sanmıyorum.....

Bilmiyorum ki, denemek lazım belki evlenince düzelirsin. :1closedeyes::1closedeyes:

Olur mu hiç öyle şey ya... Evlilik çok önemli bir şey böyle karışı kdüşüncelerle evleneceğin adamı da yakma, emin değilsen evlenme...

:olmaz::olmaz::olmaz:

ne dememizi istiyorsunuz söyleyin onu diyelim ve siz mutlu olun. buraya konu açtınız madem sizi anlayanlar kadar eleştirenler de olacaktır. hatanızı biliyorsunuz diye şakşakçılık yapılmasını beklemeyin. ayrıca konu biz değiliz sizsiniz.

cevaba gelince; sizi mutlu etmicek belki cevabım ama elbetteki evlenmeyin. yazık o kişiye :umursamaz:

Back
X