YARDIMCI OLUN BİLGİSİ OLAN LÜTFEN

dofpwtpwprely

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2025
36
1
1
20
30 mayısta adetim bitti 9 haziranda sürtünme oldu kıyafetsiz zevk suyu vardı sürtünürken illaki vajina girişine temas oldu ama bosalma olmadı 10 hazirandada ella aldım 22 saat sonrasında aldım zevk suyunun kendisi sperm içermiyo diye biliyorum partnerimin oncekı bosalması 16 saat onceydı sonrasındada idrara cıkmıstı onceden kalmıs sperm var mıdır zevk suyunda gebelik ihtimalim var mı

Birşey olmaz, insanlar gebe kalmak için neler yapıyor. Sürtünmeyle de gebe kalınmaz. Aşın artık şu konuları

30 mayısta adetim bitti 9 haziranda sürtünme oldu kıyafetsiz zevk suyu vardı sürtünürken illaki vajina girişine temas oldu ama bosalma olmadı 10 hazirandada ella aldım 22 saat sonrasında aldım zevk suyunun kendisi sperm içermiyo diye biliyorum partnerimin oncekı bosalması 16 saat onceydı sonrasındada idrara cıkmıstı onceden kalmıs sperm var mıdır zevk suyunda gebelik ihtimalim var mı
Yok yokk şunları iyice bilip öyle yaşayın böyle şeyleri lütfen

Olmadım hala ama hiç bi belirtimde yok test sipariş ettim awox yapcam chatgpt ye dünyaca bilinin kadın dogum doktorlarının yorumlarını sordum hepsi olmaz demiş ama şüohe etmek uerine test yapcam artık sadece adetim gecikti baska bi belirtimde uok bilmiyprum
Nabtın hamile misin ?

Back
X