Yardımcı olun kızlarr..

Ezesgiila

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2018
51
22
18
32
Arkadaslar evliligim bitiyor ve kararsızım içimi döküp sizden yardım almam lazım eşimle sorunlarımız vardı uzun zamandır beni aldattıgından şüpheleniyodum en son kavga ettigimizde evi terk ettim ve ailemin yanına geldim buarada 2 yaşında oglum var 1 aydır burdaym ve eşim 1kere bile aramadı aramayıpla kalmadı polise şikayet etti ailemi ve beni cocugumu kacırdılar diye bende buna cok sinirlendim gittim boşanma davası actım sizce ne yapmalıydım eşim bana cok ilgisizdi yanımda bile yatmıyodu arkadasımla bulusucam diyip saatlerde tlfnununa ulaşamıyodm en sonunda patladm bende cıktım gittim ama iyimi yaptm bilmiyorm ailesi bile 1 kere arayıp torunlarını sormadı benim ailemde seni istemiyolar kızım artık sende isteme diyolar cıkmazdayım nolursunuz yardım edin ((

Ailen haklı keske aldattığını ispat edip öyle ailenin yanına gitseydin.
Sakın anlaşmalı boşanma polise sikayet edince noldu geldi mi polisler?
Herkes yaşadığını kendisi bilir ama anladığım kadariyla ilgisiz sevgisiz ve umursamaz bir eş hakkinda hayırlısı olsun.

Haftalardır mesaiye kalcam diyodu işyernde olmuyodu ben bundan şüphelendm zaten cocuguyla ilgileniyodu benimle küsünce ayrı odada yatıyodu düsün aynı evin içinde 15gün
konusmuyodk hc karakoldan cagrdlar ifade verdm sadece suan cok mutsuzum bukadar kötülügü haketmedm bn

Pişkinliğe bak...

Zeytinyağı gibi üste çıkmış...

Kurtulun ondan...
Ailenizde arkanızda...
Zamanla herşeyi düzeltirsiniz...

Bırakın o arasjn sizi atamayın ğer dönecekseniz de sakın hemen dönmeyin burnu sürtsün biraz.eğer düzelir birşeyler diyorsanız mücadele edin ama olmayacaksa da yolunuza bakın

Öyle yapıyorum dün avukatı aradı beni uzlasın bu sebeplerden ayrılık olmaz cocugunuzu düsünün dedi avukat böyle bsy demez bence diye düsünüyorm büyük ihtimal kendisi arattırdı

Üzücü ama ailem doğru söylemiş. Bir ay az bire süre değil. Aklı başında bir insan bu kadar sürede kafasını toplayıp barışmak adına bir adım atmasıydı. Ailesinin tavrı da cabası

Size yalan soyleyip evden gitmesi telefonu kapatmasi zaten aldattigini gösteriyor. 1 ay aramamasi da halinden memnun oldugunu gosterir. Bencw bosanma davasi açmakla dogru karar vermissiniz. Ama kolay bosamayin süründürün. Ailenizde arkanızdaymış ne güzel. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Evet ve ailesi bi kere bile arayıp cocugumu sormadılar hakkım çı helal etmedim vebali boyunlarına olsn haketmedim bu insanları ama her şerde bi hayır vardır

Öyle yapıyorum dün avukatı aradı beni uzlasın bu sebeplerden ayrılık olmaz cocugunuzu düsünün dedi avukat böyle bsy demez bence diye düsünüyorm büyük ihtimal kendisi arattırdı
Canim.o anlaşmalı boşanmaya çekmek için öyle konuşmuş . Önce anlaşmalıya yaklaşıyor mu diye avukat seni denemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…