YARDIMCI OLUN LÜTFEN YA

ladyagmur1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2025
55
0
1
25
ben 3 aydır tuvalet düzensizliğiyle uğraşıyorum ilk başlarda kabızdım 3 ay önce sonra 1 ay düzeldim şimdi şu ( 5 gündür bi kabız bi ishal olarak ilerliyorum dışkım bir gün normal kalınlıktaysa ertesi gün ince oluyor birde sarı olmaya başladı iki üç gündür . ) mesela dün sabah normal yaptım aradan 1 saat sonra sulu değil ama ishal oldum . Bugünde ince bir dışkılama oldu ama çok az kısa. Bu başıma gelenlerin hepsi babam şubat ayında ameliyat oldu o ameliyat olduktan sonra böyle oldum hocam aşırı stres yaptım kaç tane dahiliye doktoruna gittim psikiyatriye gittim ibs anlatıyorsun dediler . Psikiyatri kaygı bozukluğu anksiyete dedi . Sizce ciddi bir şey var mı

Tuvaletin bı standardi oluyor mu bilemiyorum, hiç böyle düşünmemiştim, o zaman benim de ömrümce hep bozukluk olmuş, daha çok yediğimiz ictigimizle.falan da alakalı değil mi o durum 🙄

Bende hiç hayatımda düşünmemiştim düşünmüyordum da taa ki psikolojim bozulup takip edene kadar 😀

Dahiliyelere gittim acillere gittim psikiyatriye gittim tüm tahliller yapıldı bişeu çıkmadı kan röntgen ultrason idrar . Hepsi ibsye yorumluyor

Back
X