Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste oraya randevu yok tam 15 gün sonraya var baktım bir tek orayı biliyorum bana geçen ay demistin gel gittim 13 günü oda polikinlik yok dediler şimdi bu ay randevusuz gidebilir miyim herhalde almazlar diye düşünüyorum şimdi randevulara baktım tumurtlama zamanımı bir hafta geciyorMerhabalar Pendik devlet hastensi rukiye şengül hoca yumurta takibi yapıyor sıra da bulunuyor ve çok iyi anlayışlı biri Allah kolaylık versin mutlaka gitmenizi öneririm
Amin cumlemizinMerhabalar Pendik devlet hastensi rukiye şengül hoca yumurta takibi yapıyor sıra da bulunuyor ve çok iyi anlayışlı biri Allah kolaylık versin mutlaka gitmenizi öneririm
gidince hocaya randevu alamadığınızı ve size randevu kağıdı yazabileceğini söylerseniz eğer durumu anlatıp danışmadan kayıt açtırıp muayene olabilirsinizİste oraya randevu yok tam 15 gün sonraya var baktım bir tek orayı biliyorum bana geçen ay demistin gel gittim 13 günü oda polikinlik yok dediler şimdi bu ay randevusuz gidebilir miyim herhalde almazlar diye düşünüyorum şimdi randevulara baktım tumurtlama zamanımı bir hafta geciyor
Olmadi öyle bir deneyeyim çok sağolun onzaman kadar bakarım iptal eden olursa alırım inşallahgidince hocaya randevu alamadığınızı ve size randevu kağıdı yazabileceğini söylerseniz eğer durumu anlatıp danışmadan kayıt açtırıp muayene olabilirsiniz
Olmadi öyle bir deneyeyim çok sağolun onzaman kadar bakarım iptal eden olursa alırım inşallah
Evet gerçekten çok zor herşeyin hayırlısı inşallahİnşallah olmazsa da dediğim şekilde yaparsınız yardımcı olur zaten ihmal etmeyin beklemek zor
Bana ilaç vermiştir birisini eşin kullansin birini sen kullan dedi eczacilarda bı dedelier bunu sen kullancaksin bir dediler eşim kullancak acaba bilgin varmı sende gittin sanada verdimigidince hocaya randevu alamadığınızı ve size randevu kağıdı yazabileceğini söylerseniz eğer durumu anlatıp danışmadan kayıt açtırıp muayene olabilirsiniz
Gittim randevu buldumda gittim yumurtan var dedi ilişki önerdi iki günde bir Çarşamba günü bir daha gel dedi eğer çatlamazsa çatlatma iğnesi veriyormu bu doktor bilgin varmıİnşallah olmazsa da dediğim şekilde yaparsınız yardımcı olur zaten ihmal etmeyin beklemek zor
Hayır maalesef o konuda bilgim yok çünkü bana vermediGittim randevu buldumda gittim yumurtan var dedi ilişki önerdi iki günde bir Çarşamba günü bir daha gel dedi eğer çatlamazsa çatlatma iğnesi veriyormu bu doktor bilgin varmı