Dominiksylwwia Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 70 Emoji Skoru 15 Puanlar 8 Yaş 28 30 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dominiksylwwia #1 Rektoskopi olacağım fakat aşırı endişeliyim. Ağrı acı falan yapıyor mu bu? Var mı aranızda deneyimli insanlar. Birde lavman kullanacağım fakat nasıl kullanacağım hakkında hiçbir şey bilmiyorum bir yardımcı olun
Rektoskopi olacağım fakat aşırı endişeliyim. Ağrı acı falan yapıyor mu bu? Var mı aranızda deneyimli insanlar. Birde lavman kullanacağım fakat nasıl kullanacağım hakkında hiçbir şey bilmiyorum bir yardımcı olun
berre1 Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Mart 2018 Mesajlar 185 Emoji Skoru 50 Puanlar 13 Yaş 48 30 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dominiksylwwia #2 kolay hava verdikleri için hafif agrı oluyor lavmanı makattan içeri sık çok önemli bir şeyin yoksa yaptrıma bana dua et
kolay hava verdikleri için hafif agrı oluyor lavmanı makattan içeri sık çok önemli bir şeyin yoksa yaptrıma bana dua et
Dominiksylwwia Üye Kayıtlı Üye Katılım 20 Mart 2018 Mesajlar 70 Emoji Skoru 15 Puanlar 8 Yaş 28 30 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Dominiksylwwia #3 berre1 .!.: kolay hava verdikleri için hafif agrı oluyor lavmanı makattan içeri sık çok önemli bir şeyin yoksa yaptrıma bana dua et Genişletmek için tıkla... Beslenememe dikkat etmeme rağmen dışkıyı zor çıkarıyorum. O yüzden olacağım. Sen olmuşmuydun?
berre1 .!.: kolay hava verdikleri için hafif agrı oluyor lavmanı makattan içeri sık çok önemli bir şeyin yoksa yaptrıma bana dua et Genişletmek için tıkla... Beslenememe dikkat etmeme rağmen dışkıyı zor çıkarıyorum. O yüzden olacağım. Sen olmuşmuydun?