- 4 Eylül 2012
- 10
- 2
- 36
- Konu Sahibi SunriSevgi
-
kusura bakma canım yeni gördüm insülin direncini her doktor hesaplamakla uğraşmıyormuş ayrıca rica edeceksin tatlım ben özelde yaptırdım tahlillerimi ve insülin 5,5 fln çıktı sonra verdiği şeker ilacı ile yarıya düştü glifor 1000mg kullandım
gcmis olsn cnm bndede pco var dgumdan snra kilo veremedm ugrasmadimda ne bulsam yedim bide kortizon kullandim yetms kiloyu buldum dedm artik yeter uc ayda dokz kilo verdm.bnde kndimden insulin drencinden suphelendim cnku doymak ne demek bilmiyordum asla gittm spr ve diyet oneririz dedler bakmadlar ble.bnde sinirlndm ogun bgdr yagli tatli seyler yemedm.ekmek kestim.farkda oldu
Doymak acıkmakla problemim yok benim yürüyüş bandım var duzenlı kullanınca super faydası var bende dıyet yapıyorum 4 kılo verdım ve hepsi yagdan canım su çok tüket buunun faydası cok dıyor doktorum bırde bana bu sefer listeye ek 2yemek kaşığı yogurt 1tk da keten doğum öğütülmemiş halini önerdi hem şekere iyi geliyormuş hem yağ yakıcıymış dün gittim doktora kontrole ve bugün başladım keten tohumunada tavsiye ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?