- Konu Sahibi KOKUNNHUZURR
2012/5 ayda nişanlımla tnştım 22/12 de nişanlandık ama nişanlanmadan önce ailem kabul etmedi meslek yönünden eğitim yönünden yani şöle söyliyeyim ben bi firmada muhasebe sorumlusuyum nişanlımda bşka bir firmada örgü bölümünde makina bakıyor vardiyalı çalışyor abim karşı çıktı fakat ben onu tanımaya bşlayınca evlenecegim kişide olması gereken şeyleri gördüm ve de çok mutluyum fakat herkes aynı şeyi düşünmedi her kafadan bişi çıktı daha sonra görüşlerininz değişir dediler kısacası çevremdekilerden çok etkilendim ama bunları aldırış etmeyip nişanlandım şimdi nişanlımı sürekli yaptıgı şeyleri o öle mi olur bu böle mi olur die hep karışıp kimi zaman da üzüyorum ve çok çabuk sinirlenen biriyim ama nişanlımda hep alttan alıp tamam hayatım sen nasıl uygun görürsen der ve alttan alır ve ortamı düzeltir Nişanlımı çok seviyorum çok saygılı biridir Nişanlımla bir yere giderken onun herşeyine karışıyorum Bir yre gttigimizde herkes nişanlımın meslegini sorunca çekinerek söylüyo kırıldıgını anlıyorum vede çok üzülüyorum sizce evlenince bunlar problem olur mu sorunlar yaşar mıyım