• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olur musun __? çok seviyorumm yawff

nanatam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
202
0
116
İstanbul
Kızlar kişisel gelişim filmlerini çok seviyorum . Yani şöyle anlatim bi kız vardır çirkindir sonra wouuww süper olur aradaki gelişmeler nasıl yaptığı falan geçer . işte böye filmler önere bilir misiniz . ya da kızsal filmler de olabilir.
ÖRNEK :
Bir alışverişkolğin İtirafları
Yine mi Sen
Gelinlerin Savaşı
Keşke 30 Olsam
Şeytan Marka Giyer bunlar gibi işte . bildiğiniz varsa lütfen söyleyin

A-Crazy-Little-Thing-Called-Love+-Thailand.jpg

Hem çirkin kızın güzelleşmesi, hem kızsal, hem aşksal... Çok çok tatlı bir film.

First Love ya da The Thing Called Love diye geçiyor adı.

Kızlar kişisel gelişim filmlerini çok seviyorum . Yani şöyle anlatim bi kız vardır çirkindir sonra wouuww süper olur aradaki gelişmeler nasıl yaptığı falan geçer . işte böye filmler önere bilir misiniz . ya da kızsal filmler de olabilir.
ÖRNEK :
Bir alışverişkolğin İtirafları
Yine mi Sen
Gelinlerin Savaşı
Keşke 30 Olsam
Şeytan Marka Giyer bunlar gibi işte . bildiğiniz varsa lütfen söyleyin

canım biz bunlara kişisel gelişim demiyoruz bilgin olsun.
bunlar komedi ya da romanti komedi şeklinde adlandırılacak filmler...

nanatam diger konunuda okdum da sen bayagi imaj degistirmeye karar vermissin merak ettimde filmleride bunun icinmi izlicen :26:

kısısel fılm demıyelım de suna daha cok genclık komedı fılmlerı dıkkatını cekıyor olabılır .seytan marka gıyer ı ızlemıstım cok guzel fılmdır.bir alışverişkoliğin itirafları nı merak ettım sımdı .bende bır alışverişkoligı olarak :1:

kısısel fılm demıyelım de suna daha cok genclık komedı fılmlerı dıkkatını cekıyor olabılır .seytan marka gıyer ı ızlemıstım cok guzel fılmdır.bir alışverişkoliğin itirafları nı merak ettım sımdı .bende bır alışverişkoligı olarak :1:

adu her neyse artık çok hoşuma gidiyoo ondan sorim dedim . bir alışverişkoliğin itirafları da çok güzel film . bi dans sahnesi var çok komik :60: :60:

Back
X