Yardımcı olur musunuuz

Winnethepooh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2017
1.812
1.100
133
Konuyu nereye açacağimi bilemedim. Yanlıs yere acıyorum galiba. Kızlar mevsimsel midir nedir. Reglim geciktir. Belimin ağrısından doğrulamıyorum bile. Ya bunun en çabuk haliyle gelmesi için ne yapılabilir? Kafayı yemek üzereyim

Kiraz sapı çayı iyi gelir bana,hem regl agrılarını sakinleştirir hem de bi iki güne regl olurum,günde iki kupa ılıktan sıcağa yakın

Aspirin icin suya katilanlardan varsa,kani sulandirma etkisi var,ama onemli bir rahatsizliginiz yoksa tabiki mide kalp vs siz yinede bir bilene doktora falan danisin isterseniz..bende etkisi oluyor,siz bilirsiniz..stres.buyuk etken gecikmesine ve yorgunluk,uykusuzluk,yakin zamanda bir can sıkıcı durum yasadiniz belki hersey mumkun..

Ben de aynı durumdayım. Çevremdeki birkaç kadın da. Eczacı gebelik testi verip kadın Doğuma yönlendirdi ama henüz gitmedim.

Ben de aynı durumdayım. Çevremdeki birkaç kadın da. Eczacı gebelik testi verip kadın Doğuma yönlendirdi ama henüz gitmedim.
Eczaneye gidip bende sordum gebelik testi verdi. Yok öyle bir ihtimal dedim ama pek oralı olmadı. -öğrenci olduğumdan olsa gerek- açıkcası doktora gitmeye de vaktim yok. Henüz 2 gün gecikti ama şu ağrılar beni bitirecek

Evde şu an yok sanırım.. Yarın gidip alayım olmadı. Kekik suyu falan dediler sabahtan beri içiyorum ama tık yok

Maydanoz suyu tavsiye ediyor herkes ama üşeniyorum zamanım yok uğraşmaya. Bir deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…