• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz acil!??

Amin inşallah Allah razı olsun, onu da sorucaktım size
Bu ay da olmazsa doktora gitmek ıcın erken midir diye 3 aydır deniyoruz cünkü diye yardımınız ıcın teşekkür ederim umarım bir sorun cıkmaz
İnşallah çok beklemeden sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz, bir tavsiyem daha olsun 6 regli döngüsü sonunda hala gebelik elde edemiyorsanız kesinlikle eşinizi sperm testine gönderin, sizde bir ay yumurta takibi yaptırın ultrasonla bakalım yumurta düzenli büyüyüp çatlıyormu

Amin inşallah Allah razı olsun, onu da sorucaktım size
Bu ay da olmazsa doktora gitmek ıcın erken midir diye 3 aydır deniyoruz cünkü diye yardımınız ıcın teşekkür ederim umarım bir sorun cıkmaz

Demekki akışına bırakmak gerekiyor cok stres yapmamak gerekiyor hıc ummadıgınız an da gelmiş ne güzel.. ben bu kadar takıntı yapacağımı bilmiyordum meğer istiyormuşum ve beklemek cok zormuş tutup tutmama ihtimalini düşünmekte ayrı zor, bu ay da olmaz ise dediğiniz gibi yapıcam
Gebelik testi yaptınız mı?

Evet yaptım 2 gün gecikme olunca ümitlenmiştim ama ertesi günü regl oldum maalesef

Bu dediğinizi geçen ay yaşadım tabi bilmediğim için umutlandım gri ince bir çizgi çıkarmıştı. Demekki sebebi buymuş.. Ozaman olmazsam farklı markanın alayım 🥲 amin inşallah teşekkür ediyorum 🥹
Çizgi çok belirgin miydi yoksa gölge miydi

Back
X