- 20 Mart 2025
- 254
- 34
- 13
- 24
- Konu Sahibi manyakkedi
Merhaba iki kez kimyasal gebelik yaşadım bazı kişilerin yorumlarına baktım tüpler tıkalı olabilir diyorlar kimyasal gebelik de tüplerin tıkalı olması gibi bir durum olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir miMerhaba iki kez kimyasal gebelik yaşadım bazı kişilerin yorumlarına baktım tüpler tıkalı olabilir diyorlar kimyasal gebelik de tüplerin tıkalı olması gibi bir durum olabilir mi
Evet onları yaptırcam zaten ama benim korkum tüpler de mi sorun var acaba diyeKimyasal 2 den fazla olursa genetik ve sperm bakıyorlar galiba. Kalitesi sprem, yumurta ya da genetik bozukluktan olabiliyor. Araştırma hastanesine giderseniz size gereken testleri yaparlar.
Yani sanmıyorum tüpler tikaliysa zaten gebelik çok zor olanlar da dış gebelik oluyor kimyasal değil benim bildigimEvet onları yaptırcam zaten ama benim korkum tüpler de mi sorun var acaba diye
İnşallah burada bir kaç kadın kimyasal yaşadığı halde tüplerim kapalıydı yazmış o yüzden biraz endişelendimYani sanmıyorum tüpler tikaliysa zaten gebelik çok zor olanlar da dış gebelik oluyor kimyasal değil benim bildigim
İsterseniz bir hsg cektirinİnşallah burada bir kaç kadın kimyasal yaşadığı halde tüplerim kapalıydı yazmış o yüzden biraz endişelendim
Doktora söylicem randevu aldım onaylarsa çektirmeyi düşünüyorumİsterseniz bir hsg cektirin
Kimyasal gebelik sonrasındaki ay adet gecikmesi yaşadınız mı? Ben de geçen ay geçirdim de bu ay adetim geciktiAksine kimyasal gebelik tüplerden en az birinin açık olduğunu ve fertilite sorunu olmadığını gösterir. Ben de nisan ayında yaşadım, tekrarlayan kimyasal gebeliklerde sorun araştırılıyor ancak ilk kez yaşadıysanız tedirgin olmayın, normal olduğunu söyledi doktorum. Siz yine de doktorunuzla kontrollü ilerleyin lütfen, sevgiler
Geçen ay kimyasal yaşadım 7 gün gecikme oldu. Bu ayda korunmasız ilişkim oldu ama düzenli değildi. Acaba kimyasaldab kaç ay sonra hamilelik oluyor. Bende doktora gittim sorun yok dedi sadece sorunsuz kist varmış. Vitamin verdi o kadarKimyasal gebelik sonrasındaki ay adet gecikmesi yaşadınız mı? Ben de geçen ay geçirdim de bu ay adetim gecikti
merhaba doktorun söylemesi ve okuduğum bilgilere göre kimyasal gebelik aslında sıkıntılı bir durum olmadığını aksine tüplerden en az birinin açık olduğunu sağlıklı sekilde gebe kalmakta problem olmadığını belirtti umarım en kısa zamanda güzel haber alırsınız 7 ağustosta bende kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak yazıyorum bunlarıMerhaba iki kez kimyasal gebelik yaşadım bazı kişilerin yorumlarına baktım tüpler tıkalı olabilir diyorlar kimyasal gebelik de tüplerin tıkalı olması gibi bir durum olabilir mi
Merhaba tekrar hamileyimmerhaba doktorun söylemesi ve okuduğum bilgilere göre kimyasal gebelik aslında sıkıntılı bir durum olmadığını aksine tüplerden en az birinin açık olduğunu sağlıklı sekilde gebe kalmakta problem olmadığını belirtti umarım en kısa zamanda güzel haber alırsınız 7 ağustosta bende kimyasal gebelik geçirmiş biri olarak yazıyorum bunları
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin umarım bende bu ay güzel haber alırımMerhaba tekrar hamileyim![]()
İnşallah darısı isteyen herkese nasip olsunhayırlı olsun allah sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin umarım bende bu ay güzel haber alırım