yardımcı olur musunuz lütfen çok önemli benim için..

bebies

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
68
0
6
35
Düzce
iyi akşamlar ben lise sondayım ve kpssden biryerlere gitmek istiyorum ygsye çalışamıyorum bazı özel sebeblerden dolayı ama bari kpssye odkalanayım diyroum düz lise okuyorum ve infaz koruma memurlugundan yana sansım olduguna inanıyorum boyum kilom tipim uyuyor sizce ne yapmalıyım kppsede başarılı olmk için ve tanıdgınız infaz koruma memuru ( gardıyan ) baynlar varmı yada bu sitede infaz koruma memuru olan ablalarım varsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:
iyi akşamlar ben lise sondayım ve kpssden biryerlere gitmek istiyorum ygsye çalışamıyorum bazı özel sebeblerden dolayı ama bari kpssye odkalanayım diyroum düz lise okuyorum ve infaz koruma memurlugundan yana sansım olduguna inanıyorum boyum kilom tipim uyuyor sizce ne yapmalıyım kppsede başarılı olmk için ve tanıdgınız infaz koruma memuru ( gardıyan ) baynlar varmı yada bu sitede infaz koruma memuru olan ablalarım varsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim

kimse yardımcı olmayack mı ? :(

Girdigin şehir önemli ayrıca gardiyanlik için genelde erkeklere sınav açılıyor bayanlar da alım çok nadir klavye çalıs hızlıysan gir katip ol gardiyan olmaktan daha iyi

liselere kpss 2014 olacak diye biliyorum.
lise mezunlara hangi tür memurluk gelir sorusuna bildiğiniz gibi katiplik ve gardiyanlık biliyorum.en az 70 alınması gereken.
ama bi araştırın derim 80*90 alanlar nerelere yerleşiyor belki daha iyi memurluklar vardır....?

liselere kpss 2014 olacak diye biliyorum.
lise mezunlara hangi tür memurluk gelir sorusuna bildiğiniz gibi katiplik ve gardiyanlık biliyorum.en az 70 alınması gereken.
ama bi araştırın derim 80*90 alanlar nerelere yerleşiyor belki daha iyi memurluklar vardır....?

evet ama çok yuksek puanlar istiyorlar 90 ve üzeri meslek lisesinden mezun degilim o yzden gardıaynlık en cazip meslek suanda

Girdigin şehir önemli ayrıca gardiyanlik için genelde erkeklere sınav açılıyor bayanlar da alım çok nadir klavye çalıs hızlıysan gir katip ol gardiyan olmaktan daha iyi

katıplıktde q klavyem iyti şimdi bütün kamuda f klavye kullanılmaya başlndı sınava kdr çalışsamda pek başarılı olamam sanki gardıyanlıkta kadınlarda çok öenmli alınıyor yani

Her yıl katip ataması oluyor katiplik gardiyanlıktan iş açısından daha iyidir diye düşünüyorum
bu sene alım hala açıklanmadı belki yetişirsin yetişemezsen de halk eğitimlerde ücretsiz f klavye kursu var
ikisini de değerlendir bence
kpssden 70 alsan yeter tabi imkanın varsa daha fazla al

Hedefine yoğunlaşıp moralini yüksek tut canım Sen kendine güven ve çalışmalarını ona göre yap Rabbim utandırmaz inşallah

Back
X