Yardımcı olur musunuz lütfen

Selena 12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2022
922
272
53
26
Goguslerimde hassasiyet var adetim sekiz arlikti 39 32 günde bir gelir adetlerim adet semptomlari gibi belirtilerim var acaba gebe olabilir miyim gebelik belirtileri ne zaman başlar

Gebelikle adet belirtileri aynı hemen hemen herkesin belirtiside belirti başlama zamanıda aynı olmaz şu yazdıklarınıza göre gebelik vardır diyemeyiz burdan en iyisi test yapmak

Genelde adetten sonra özellikle de 5. haftada belirtiler artmaya başlar, öncesinde yaşayanlar da var elbet ama daha az. Benim çevremde sorduklarım hep 4. haftadan (muhtemel adet tarihinin gecikmesinden) sonra dediler. En başlıca akıntılardan biri adet olacakmış gibi ağrı yerleşme kanaması biraz göğüs sızısı ve beyaz akıntı bence.

Genelde adetten sonra özellikle de 5. haftada belirtiler artmaya başlar, öncesinde yaşayanlar da var elbet ama daha az. Benim çevremde sorduklarım hep 4. haftadan (muhtemel adet tarihinin gecikmesinden) sonra dediler. En başlıca akıntılardan biri adet olacakmış gibi ağrı yerleşme kanaması biraz göğüs sızısı ve beyaz akıntı bence.
Akıntım var sürekli tuvalete gidiyorum adet oluyorum sanıyorum fakat beyaz akıntı ama bilmiyorum inşallah gebeyimdir

Bı kaç gün daha geçmesini bekliyorum düzensiz bir adetim var normalde sekiz ocakti on altı ocağa kadar beklicem 39 günde bir 30 günde bir değişiyor adetlerim

Akıntım var sürekli tuvalete gidiyorum adet oluyorum sanıyorum fakat beyaz akıntı ama bilmiyorum inşallah gebeyimdir
İhtimal var, ama garanti de veremiyorum hemen umutlandırmamak adına, aslında akıntı en büyük belirtidir, enfeksiyon akıntısı değilse şayet. Biraz daha bekle bakalım canım inşallah gebesindir . :)

Back
X