YARDIMCI OLUR MUSUNUZ RICA ETSEM LH. FSH. E2

pembe kurklu

27.11.:107.7 gncl:77.0 hdf.72,0
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
783
209
23
32
Merhaba hanımlar randevu sorunu yüzünden bugün gıdemedım doktora sonuçlarım için bılen varsa aranızda yorumlarmısınız hamile kalamıyorum adetın 3. Günü tahlili sonuçlarım kızlar
Fsh. 6.6
Lh.9.2
Prlktn.7.6
Progesteron. 0.1
Estradıol. 39

Degerlerin şuan için iyi gibi cok az Lh yüksek pcos var mı? Fsh ve Lh genelde 6-7 gibi çok yakın bir rakam olur. Prolaktin hormonun yüksek değil o da güzel. Progesteron yumurtladigini gösteren bir değer adet başında bu değerinin de düşük olması gerekiyor. E2 de yumurta ile bağlantılı bir değer.

Merhaba yorumunuza denk geldim sormak istedim
FSH ve Lh 6-7 gibi yakın rakam olur demişsiniz
Benim Lh 2.21 FSH 7.78 ne demek oluyo normal diye biliyorum ama

Merhaba yorumunuza denk geldim sormak istedim
FSH ve Lh 6-7 gibi yakın rakam olur demişsiniz
Benim Lh 2.21 FSH 7.78 ne demek oluyo normal diye biliyorum ama
Doktor ya da hemşire değilim bilgim dahilindekileri söyledim. Benim gördüklerim genelde ardışık sayi araligiydi eğer arada fark varsa farklı bir durumlar var diye biliyorum. 4-5/5-6 gibi çıkıyor diye biliyorum. Bende polikistikover var. Pcoslarda Lh yüksek çıkar. Arkadaşla değerimiz aynı gibi olduğu için onu bilgilendirebildim. Doktorunuz bir sorun yok diyorsa yoktur sonuçta diğer değerlerinize de bakılıyor :)

Anladım teşekkür ederim merak ettim sadece

Evet var malesef canım yorumların için çok teşekkür ederim önceki sonuçlarda lh 14 15 lerdeydı

Ben bu yeni sistemi anlamadım. Hastaneye gittim sonuç için sonuçlar için bile randevu almam söylendi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…