Yardımcı olur musunuz?

01121994

Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
7
0
6
30
Merhaba.5aylik dişi beyaz tekir bir kedim var.ismi meri. Meriye arkadas bir kedi alalim dedik erkek yine 5aylik bir kedi aldik. Ama o biraz daha tuylu ve iri norvec orman kedisine benziyor. İsmi peter . Fakat meri iki gun oldu surekli tisliyor. Ve dokunmak istiyor.ara sirada vuruyor. Peterda rahatsiz oluyor ve kaciyor bazende karsilik vermek zorunda kaliyor. Merinin tek düşüncesi o kedi oldu diyebilirim surekli sikistirmaya calisiyor.Sizce alisirlarmi? Yoksa meri icin uygun bir kedi degilmi daha küçük bir yavru alsak dahami iyi olur ?

Dişi kediye erkek kedi arkadaş olmaz ki anlaşamazlar tabi. Alışacağını sanmıyorum keşke dişi kedi arkadaşı olsaydı. Psikolojisi bozulur. Evde yabancı kedi istemez. Erkek kedi çiftleşmek isteyecek, sizin kediniz istemeyecek kavga edecekler.

Ama biz araştırmıştık aynı cins hic anlasamazmis

Ama biz araştırmıştık aynı cins hic anlasamazmis
Farklı cins dişi kedi olabilirdi belki ama onu da kabul etmeyebilir. Her kedi başka kediyle anlaşamaz. Benim de siyamım var, hiçbir kediyi istemedi evde. Psikolojisi bozuldu içine kapandı. Demekki kediniz yalnızlığı seviyor

Çok teşekkürler yardiminiz icin

Çok teşekkürler yardiminiz icin
Benim ilk kedim de ikinciyi kbullenemedi.Bana sardı resmen.Bağlılık derecesinde.Huyu da musaitmiş bende simarttım biraz.Ama diğer kedimde onun kadar değerli onun için kabullenmek zorunda kaldı.Paşa paşa anlaşmıyorlar ama kanlı da değiller.O kadar isterdim ki koyun koyuna yatmalarını.Bu arada ikisi de dişi.O iş kısmet işi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…