- 28 Nisan 2019
- 5
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi malatya404
-
Oooo değerin baya iyi fazla bile artmış maşallah. Belirtiler normal canım korkmana gerek yok. Mümkün olduğunca dinlenmeye çalışkan degerleri 32.0 iken 2 gün sonra 146.1 oldu bu normal mi ?
birde regl olacakmıs gibi hissediyorum. karın agrısı gögüslerde agrı var bilen yardımcı olabilir mi ?
Iyi masallah dikkat et kendine agir is yapma. Regl Sancisi oluyormus Gogus agrisida hersey normal allah hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin . Agrin daynilmayacak gibiyse doktora git amakan degerleri 32.0 iken 2 gün sonra 146.1 oldu bu normal mi ?
birde regl olacakmıs gibi hissediyorum. karın agrısı gögüslerde agrı var bilen yardımcı olabilir mi ?
Çok teşekkür ederim ya :)Iyi masallah dikkat et kendine agir is yapma. Regl Sancisi oluyormus Gogus agrisida hersey normal allah hayirlisiyla saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin . Agrin daynilmayacak gibiyse doktora git ama
Yok canim oyle birsey yok degerlerin guzel artmis . Masallah ama yinede seni huzursuz wdiyorsa doktoruna bir sorÇok teşekkür ederim ya :)
Kan değeri 2 kattan fazla artması iyi değil dediler çok korktum ya yaa
Tamam çok çok teşekkür ederim beni rahatlattiniz ya vallaYok canim oyle birsey yok degerlerin guzel artmis . Masallah ama yinede seni huzursuz wdiyorsa doktoruna bir sor
Rica ederim canim bizim icin de dua et bende cok istiyorum insallah yasarim bu duyguyuTamam çok çok teşekkür ederim beni rahatlattiniz ya valla
Rabbim Evlat Sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallahRica ederim canim bizim icin de dua et bende cok istiyorum insallah yasarim bu duyguyu☺
Değerlerin çok güzel maaşallah artması değil düşmesi sorun sağlıkla kalınkan degerleri 32.0 iken 2 gün sonra 146.1 oldu bu normal mi ?
Hayır öyle birşey yok çoğul gebelik olabilir artış hızına göre tabi bir ihtimal kesin birşey biz söyleyemeyiz sen kalbini ferah tutCevabın İçin cok teşekkür ederim .
bir sorum daha olacak 2 katından fazla yükselmesi iyi değil diye duydum ve bu benı çok endişelendiriyor.
ikiz olabilir mi acaba boyle yukselme?Cevabın İçin cok teşekkür ederim .
bir sorum daha olacak 2 katından fazla yükselmesi iyi değil diye duydum ve bu benı çok endişelendiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?