Yardımcı olur musunuz

legendary1

İnsanların bazılarını, hayvanların hepsini sever 🐠
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2021
1.778
3.400
53
Arkadaşlar merhaba, genel manada düzenli sayılabilecek bir regl düzenim vardı. Fakat geçtiğimiz Ekim ayında hiç regl olamadım, biraz stresli bir aydı benim için, fakat son iki üç haftadır stresim yok. 12 gün gecikmiş. Son adetimin başlangıç tarihinden itibaren de 47 gün geçmiş. Bunun için elbet doktora gideceğim. Fakat adet söktürücü bitkisel karışım, içecek hazırlayıp faydasını gören varsa yazar mısınız. Bu arada cinsel hayatım yok. Teşekkür ederim şimdiden.

Dr a gidin bence , kist olmuş olabilir , hormonlarda sorun olabilir . Bunu ancak Dr bilebilir

Dr a gidin bence , kist olmuş olabilir , hormonlarda sorun olabilir . Bunu ancak Dr bilebilir
Evet randevu aldım, ama kafama aşırı takıldı ve baya rahatsızlık veriyor ödem gibi. Belki işe yarayan bir şeyler yapan vardır diye yazdım

Şişlik yapması normal gibi adet olmamamışsınzı . Benim adet gecikmesi olmuştu , kist oluşmuş nedeni oydu . Önemli bi şey yoktur inşallah kafanıza takmayın

Slm. Yakın zamanda aşı oldunuzmu BioNTech? Bende aşı olduğum ilk ay 55 günde geldi. İkinci ay yine gecikti Dr a gittim. Bir kaç arkadaşımda aynı durumda idi aşıyı sordum olabilir dedi. Şimdi normale döndü.... Ben bu dönemde adaçayı içtim iyi geliyor adet söktürücü özelliği var.

Adaçayı için, kokusu benim hoşuma gitmiyor ama adetimi düzene soktuğunu düşünüyorum.

Şişlik yapması normal gibi adet olmamamışsınzı . Benim adet gecikmesi olmuştu , kist oluşmuş nedeni oydu . Önemli bi şey yoktur inşallah kafanıza takmayın
Çok teşekkürler inş
Yok olmadım aşı evet aşıdan sonra böyle gecikenler var, ama tuhaf değil mi etki etmesi o açıdan. Adaçayını deneyeceğim teşekkürler
Adaçayı için, kokusu benim hoşuma gitmiyor ama adetimi düzene soktuğunu düşünüyorum.
Teşekkür ederim deneyeceğim

Çok teşekkürler inş

Yok olmadım aşı evet aşıdan sonra böyle gecikenler var, ama tuhaf değil mi etki etmesi o açıdan. Adaçayını deneyeceğim teşekkürler

Teşekkür ederim deneyeceğim
Bende Dr a sordum aşı dan gecikmesi tuhaf neden oluyor diye. Geciştirdi pek konuşmak istemedi sadece bu şekil bir çok hastası olduğunu söyledi. Zaten 2 ayda gecti. Bende korkmuştum benimkide normalde saat gibidir hiç şaşmaz.. Adaçayını günde 2.3 kez demleyip içiyordum. Koku kötü evet ama ben bal kattım içine tadı daha güzel oldu.

Bende deneyeyim ya inş düzelir bakalım. İnş sizinki de düzene girer bir daha bozulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…