- 7 Kasım 2021
- 67
- 29
- 3
- 25
- Konu Sahibi kzlaryardm
Kızlar regl takibi için uygulama kullanan ve ona göre gebe kalan oldu mu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım ve kalamadim canım 10 ay kullandım sonuç alamadım ovulasyon testini denedim 2. ayda gebe kaldım çok şükürKızlar regl takibi için uygulama kullanan ve ona göre gebe kalan oldu mu acaba
Takvimim uygulamasi var herseyi gosteriyor ben kizima onunla kaldim birde gecen ay kimyaaal gebelige kaldim ona gore hareket ederek vucudundan anliyosun zaten ordanda faydalana bilirsinKızlar regl takibi için uygulama kullanan ve ona göre gebe kalan oldu mu acaba
Ben 1 yıldır kullanıyorum ama hiç bir sonuç alamadım canım sadece adet günlerimi doğru tahmin ediyordu şimdi bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım ve uygulama ile testin gösterdiği yumurtlama günlerim aynı değil uygulama kasımın 30 unu yumurtlama gösteriyor testte ise 27-28-29 unda pik gördüm 30 unda yaptığım ovülasyon testi ise yumurtanın çoktan çatladığını gösteriyordu yani yanıltıyor bende 1 yıldır bu yüzden sonuç alamadım maalesef 6 farklı doktora gittim hepsinin söylediği aynı olmaması için bi sebep yok herşey sağlıklı sadece yumurtlama günlerini kaçırıyorsun dediler bu ay ilk defa ovülasyon ile denedim inşallah olur sana da tavsiyem ovülasyon testi ile denemen canım inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırızKızlar regl takibi için uygulama kullanan ve ona göre gebe kalan oldu mu acaba
Ovulasyon testini de eczaneden mi alıyoruz gebelık testı gıbı daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum daBen 1 yıldır kullanıyorum ama hiç bir sonuç alamadım canım sadece adet günlerimi doğru tahmin ediyordu şimdi bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım ve uygulama ile testin gösterdiği yumurtlama günlerim aynı değil uygulama kasımın 30 unu yumurtlama gösteriyor testte ise 27-28-29 unda pik gördüm 30 unda yaptığım ovülasyon testi ise yumurtanın çoktan çatladığını gösteriyordu yani yanıltıyor bende 1 yıldır bu yüzden sonuç alamadım maalesef 6 farklı doktora gittim hepsinin söylediği aynı olmaması için bi sebep yok herşey sağlıklı sadece yumurtlama günlerini kaçırıyorsun dediler bu ay ilk defa ovülasyon ile denedim inşallah olur sana da tavsiyem ovülasyon testi ile denemen canım inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız![]()
Eczaneden de alabilirsin ama ben trendyoldan laboquick markanın 20 tane ovülasyon+6 gebelik testi olan paketinden aldım çok araştırdım bu testleri herkesin genel olarak önerdiği bu markaydı daha hassasmış diğerlerine göre hem içinde 6 tane de gebelik testini hediye gönderiyorlar ordan da alabilirsin eczaneden de alabilirsin ovülasyon testi istiyorum dersen verirler zaten adetinin bittiği gün başlaman gerekiyor ve teste başlamadan 2 saat öncesinden sıvı alımını kesmen gerekiyor her gün aynı saatlerde test yapman daha iyi sonuç verecektir bunu takip edebilirsin zaten içinde reçetesi ile geliyor hepsi orada da kullanım klavuzundan okuyup uygulayabilirsin canımOvulasyon testini de eczaneden mi alıyoruz gebelık testı gıbı daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum da
Tamamdır alıp deniycem ama benim şuanki belirtilerime göre sanırım yumurtlama zamanım kasık ağrım bel ağrım ve baş ağrım çok sık yinede yapsam olur muBak benim kullandığım bu test
Bence zaman kaybetmeden yapmanı öneririm ama dün ve ondan önceki gün ilişki olması gerekiyordu eğer yumurtlama olduğunu düşünüyorsan test alıp yaptığında pik(aynı koyulukta çift çizgi) görürsen yumurtlama günün demek oluyor bu günü ve sonraki 3 günüde değerlendirmen gerekiyor bence hemen eczaneden alıp yapabilirsin eğer bu ay kaçırırsan da gününü bi sonraki ay adetin bitiminde düzenli olarak testi yap ve değerlendir çift çizgiyi yakaladıktan sonra da bırakma 3 gün devam ettir ilişki yaşamanı ve test yapmayı garanti olması için hayırlısı olsun şimdiden bak eğer testi uygulama konusunda kafan karışırsa da YouTube’dan ovülasyon testi yapılışını yazarsan videolu bir sürü anlatımı var onları izlersen kafanda daha net oturur canım Rabbim hepimize güzel sonuçlar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahTamamdır alıp deniycem ama benim şuanki belirtilerime göre sanırım yumurtlama zamanım kasık ağrım bel ağrım ve baş ağrım çok sık yinede yapsam olur mu
Yumurtlama olduğunu düşündüğüm belirtilerin olduğu bütün günleri degerlendirdik doktorumun verdiği folik asit yardımınıda alıyorum bat tarihi 16 aralık hayırlısıyla bekliyo olucam Allah hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inşallah ama bugun yinede testi alıp yapıcam sımdıden teşekkürlerBence zaman kaybetmeden yapmanı öneririm ama dün ve ondan önceki gün ilişki olması gerekiyordu eğer yumurtlama olduğunu düşünüyorsan test alıp yaptığında pik(aynı koyulukta çift çizgi) görürsen yumurtlama günün demek oluyor bu günü ve sonraki 3 günüde değerlendirmen gerekiyor bence hemen eczaneden alıp yapabilirsin eğer bu ay kaçırırsan da gününü bi sonraki ay adetin bitiminde düzenli olarak testi yap ve değerlendir çift çizgiyi yakaladıktan sonra da bırakma 3 gün devam ettir ilişki yaşamanı ve test yapmayı garanti olması için hayırlısı olsun şimdiden bak eğer testi uygulama konusunda kafan karışırsa da YouTube’dan ovülasyon testi yapılışını yazarsan videolu bir sürü anlatımı var onları izlersen kafanda daha net oturur canım Rabbim hepimize güzel sonuçlar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah![]()
İnşallah güzel sonuçlar elde edersin bende beklemedeyim şuan da Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sonucunu paylaş bende paylaşıcamYumurtlama olduğunu düşündüğüm belirtilerin olduğu bütün günleri degerlendirdik doktorumun verdiği folik asit yardımınıda alıyorum bat tarihi 16 aralık hayırlısıyla bekliyo olucam Allah hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inşallah ama bugun yinede testi alıp yapıcam sımdıden teşekkürler![]()
![]()
Haberi iyisiyle kötüsüyle alır almaz paylaşırım inşallah Allah hayırlısını nasip etsinİnşallah güzel sonuçlar elde edersin bende beklemedeyim şuan da Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sonucunu paylaş bende paylaşıcam![]()