- 7 Kasım 2021
- 67
- 29
- 3
- 25
- Konu Sahibi kzlaryardm
-
Umutlandirip daha fazla uzulmene ön ayak olmam istemem ama hamilelik belirtisi olabilir özellikle üşüme ben ikisinde de yaşadım ama enfeksiyonda bir ihtimal hakkında hayırlısı olsunAdetime 4 gün var yumurtlama günlerini değerlendirdik bır hafta gibi zamandır kasık ağrım vardı dün gece kasık ağrımla birlikte bacaklarım sızlamaya başladıdün ve evelisi gün yapışkan şeklinde gelen şffaf akıntım bugun şeffaf ve sümüksü yapıya dönüştü bugun göğüs uçlarımda koyulaşma fark ettim ve çok kaşınıyolar başım ağrıyo ve üşüyorum sizce belirti olma ihtimali varmı
Bende normal de hiç üşümem hatta evde kısa kollu durdupum zamanlar oluyo evımız cok sıcak bı ev terlıyoruz normalde ama bugun otururken bile battanıye örtünüyorum içim üşüyo resmenUmutlandirip daha fazla uzulmene ön ayak olmam istemem ama hamilelik belirtisi olabilir özellikle üşüme ben ikisinde de yaşadım ama enfeksiyonda bir ihtimal hakkında hayırlısı olsun
Ben hele ilk hamilelikte Ağustos da öğrenmiştim o ay ayaklarım dönüyordu sonra hamilelikten olduğunu farkettim bundada ilk ay dönüyordumBende normal de hiç üşümem hatta evde kısa kollu durdupum zamanlar oluyo evımız cok sıcak bı ev terlıyoruz normalde ama bugun otururken bile battanıye örtünüyorum içim üşüyo resmen
Canım merhabaAdetime 4 gün var yumurtlama günlerini değerlendirdik bır hafta gibi zamandır kasık ağrım vardı dün gece kasık ağrımla birlikte bacaklarım sızlamaya başladıdün ve evelisi gün yapışkan şeklinde gelen şffaf akıntım bugun şeffaf ve sümüksü yapıya dönüştü bugun göğüs uçlarımda koyulaşma fark ettim ve çok kaşınıyolar başım ağrıyo ve üşüyorum sizce belirti olma ihtimali varmı
Peki yumurta akı gibi akıntı neden olur bilginiz varmı ? Yardım edin banaUmutlandirip daha fazla uzulmene ön ayak olmam istemem ama hamilelik belirtisi olabilir özellikle üşüme ben ikisinde de yaşadım ama enfeksiyonda bir ihtimal hakkında hayırlısı olsun
Genellikle yumurtlama ve pik belirtisi oluyoCanım merhabao sümüksü şeffaf uzayan akıntı neden olurmuş öğrenebildin mi şuan aynı şeyi yaşıyorum yardım edin bana ölecem meraktan
10 aydır bebek için uğraşıyoruz İlk defa böyle oldu.bal karışımı ve vitaminler kullanmıştım o yüzden mi acaba of yaGenellikle yumurtlama ve pik belirtisi oluyo
Ilk defa mi10 aydır bebek için uğraşıyoruz İlk defa böyle oldu.bal karışımı ve vitaminler kullanmıştım o yüzden mi acaba of ya
Canım söylediğin gibi beyaz akıntım oluyordu şeffaf olsada çok hafif olurdu.doktor kısmına gelirsek özele harcadığımız paranın sayısı yok hep dediler sıkıntı yok çift yumurtluyorsun ikiz dahi olabilir dediği gbi oldu ikiz gebe kaldım düşük yaptım eylülde.şimdi tekrar istiyoruz bu kadar yoğun akıntıyıda ilk defa yaşıyorum çok merak ettim neden acaba die normalde 17-18 i gbi yumurtlama oluyordu ovülasyon testlerinden biliyorum bu ay neden böyle geç yumurtlama olur ki ovülasyon testi yapmadım bu ayIlk defa mi
Her ay yumurtlama olunca veya ovulasyon günlerinde akintimiz artar bazen seffaf bazen de beyazimsi bi akinti olusur bence siz pek dikkat etmemissinizdir.
10 aydir hic doktora gidip gerekli muayeneleri oldunuz mi esinizle ?
Gecmis olsun Allah bida yasatmasin.Canım söylediğin gibi beyaz akıntım oluyordu şeffaf olsada çok hafif olurdu.doktor kısmına gelirsek özele harcadığımız paranın sayısı yok hep dediler sıkıntı yok çift yumurtluyorsun ikiz dahi olabilir dediği gbi oldu ikiz gebe kaldım düşük yaptım eylülde.şimdi tekrar istiyoruz bu kadar yoğun akıntıyıda ilk defa yaşıyorum çok merak ettim neden acaba die normalde 17-18 i gbi yumurtlama oluyordu ovülasyon testlerinden biliyorum bu ay neden böyle geç yumurtlama olur ki ovülasyon testi yapmadım bu ay
Ah canım benim yaGecmis olsun Allah bida yasatmasin.
2 yıldan fazladır gebe kalamiyorm bende 2 qsilama 2 tup bebek hic sonuc alamadik maalesef. Simdi genetik testlrin sonucunu bekliyoruz nedenini öğrenmek icin.
Umalim akintin gebelikten dolayı olsun inşallah.
Burda sitede 10 yillardir daha fazladir bekleyenler var bizim gibi hasretle bekleyen cok hikaye var sitede yenisin okursun denk geldikçe.Ah canım benim yanasıl dayandın 2 yıl yokluğuna degil oluyor olmuyor sıkıntısı o kadar büyük ki ben artk konuşsalar ağlıyordum en son doktora gittim birsey yok zorla dert mi arıyorsun flan die saçmaladı ağlaya ağlaya geldim eve herşeyi kaldırdım attım vitaminlere yöneldim.inşallah isteyen herkese öncede senin gbi uzun süredir bekleyenlere önce versin üzülme hakkimızda hayırlısı çünkü üzüldükçe insan deliriyor sanki yani ben öyle oldum
Haklısın tabi.hepimizin hakkında hayırlısı neyin üstüne çok düşersek geç oluyor anladımBurda sitede 10 yillardir daha fazladir bekleyenler var bizim gibi hasretle bekleyen cok hikaye var sitede yenisin okursun denk geldikçe.
Zaman geciyo geçmesinede yaramiz buyuyor gun gectikce. Allah sabir versin bizlere ne denir ki başka
Canım ondan sonra tekrardan doktora gitmedim ama bu ay reglm 6 gün geçti iki gün kala trst yaptım negatıf sonuc almıştım pazartesiye kadar bekleyip kan vericem coğu kişide hamilelik belirtisi ama enfeksiyon olabilir de diyolarCanım merhabao sümüksü şeffaf uzayan akıntı neden olurmuş öğrenebildin mi şuan aynı şeyi yaşıyorum yardım edin bana ölecem meraktan
Olabilir benm arkadaşımın 10 gün geçmişti test flan yaptılar negatif çıktı adet oldu bi kaç gün sonra ağrılar sancılar başladı meğer enfeksiyon varmış.hayırlısı olsun ilaçla hemen geçiyor zaten.ama bazen geç döllenmede olabiliyor bilmiyoruz ki hersey birbirine benziyor sıkma canını inşallah olurCanım ondan sonra tekrardan doktora gitmedim ama bu ay reglm 6 gün geçti iki gün kala trst yaptım negatıf sonuc almıştım pazartesiye kadar bekleyip kan vericem coğu kişide hamilelik belirtisi ama enfeksiyon olabilir de diyolar
GeBElik planladigim her ay belirti yaşadım . ama gerçekten gebe kaldigimda belirtim olmadı .Adetime 4 gün var yumurtlama günlerini değerlendirdik bır hafta gibi zamandır kasık ağrım vardı dün gece kasık ağrımla birlikte bacaklarım sızlamaya başladıdün ve evelisi gün yapışkan şeklinde gelen şffaf akıntım bugun şeffaf ve sümüksü yapıya dönüştü bugun göğüs uçlarımda koyulaşma fark ettim ve çok kaşınıyolar başım ağrıyo ve üşüyorum sizce belirti olma ihtimali varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?