Gebeliğe Hazırlık Yardımcı olur musunuz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

baykals

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2023
8
1
1
29
Arkadaşlar ben 2 aydır düzenli regli oluyorum yani muhtemelen bu ayda olacağım ama geçen ki yumurtlama günümde ilk defa tansiyon düşüklüğü soğuk soğuk terleme bas dönmesi yaşadım ve reglimin ilk sabahı ilk defa mide bulantısı ile uyandım 3 gün sonra ise grip oldum üşüttüm regl olmama rağmen bu belirtiler gebelik belirtisi olabilir mi yoksa normal birşeymi çünkü bazı kadınlar 6 7 ay regl olup hamile kalan gördüm vs yazmışlar

O dediğiniz milyonda bir olan bir durum. O kadar nadir oluyor ki belgesel çekiliyor o kişilerle. Gebelik yoktur.

O dediğiniz milyonda bir olan bir durum. O kadar nadir oluyor ki belgesel çekiliyor o kişilerle. Gebelik yoktur.
Cevabın için çok sağol bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi yok denecek kadar yani detaylı bakmak gerekecek kadar silik silik bile denmez kontrol çizgisi gibi 2 ay gecmesine rağmen silik çizgi çıkma ihtimali nedir ki cidden tam algılıyamadım 2 aydır gebeysem hormonlarım yükselmiştir sanırım direkt çift cıkardı bu konu hakkında bir bilgin var mı

Cevabın için çok sağol bugün idrar testi yaptım 2. Çizgi yok denecek kadar yani detaylı bakmak gerekecek kadar silik silik bile denmez kontrol çizgisi gibi 2 ay gecmesine rağmen silik çizgi çıkma ihtimali nedir ki cidden tam algılıyamadım 2 aydır gebeysem hormonlarım yükselmiştir sanırım direkt çift cıkardı bu konu hakkında bir bilgin var mı

Tabii ki kıpkırmızı çıkar 2 aylık gebelikte test. Silik çıkmaz artık.

Tabii ki kıpkırmızı çıkar 2 aylık gebelikte test. Silik çıkmaz artık.
Tekrar bilgilendirmen için çok teşekkür ederim anladım ki her insanın birazcık bilgi birikimi olması lazımmış bu konular üzerine her ne kadar gebe olma ihtimalini kafamdan çıkarsam da o çizginin sebebini biraz daha düşüneceğim detaylar önemli olabiliyor

Back
X