Yardımcı olur musunuz?

haticeyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2023
7
3
1
26
Arkadaşlar ovulasyon testim bugün bu şekilde çocuk sahibi olmak istiyoruz ne yapmamız gerekiyor?

Eklentiler

• IMG_20231128_183601.webp
    IMG_20231128_183601.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 26
Bu günki T çizgisi daha koyu. Yumurta çatlaması nasıl anlaşılır?
Resimden çok net anlamıyorum ama t çizgisi daha koyu ise çatlama günü bu gün.. çatlama olduğu gün akıntı oluyor. Yani herkeste aynı olmayabilir tabi ama siz değerlendirin mutlaka...

Resimden çok net anlamıyorum ama t çizgisi daha koyu ise çatlama günü bu gün.. çatlama olduğu gün akıntı oluyor. Yani herkeste aynı olmayabilir tabi ama siz değerlendirin mutlaka...
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim 🥰 inşAllah tutar 1 yıldır istiyoruz ama akışa bırakmıştım ilk defa ovulasyon testi ile deniyorum bakalım hayırlısı..

Testi arka arkaya 4 5 gün yapmalısınız ki koyulaşmaya başladığında ilişkiye giresiniz. Ovulasyon testi tek gün yapılarak anlaşılmıyor.

Tam koyulaşmasi catladi demek sonra testi yeniden tekrarlayinca silik çikmaya başlayacak çatlamiş ve artik bitiyor
Evet 2 günüde değerlendirdik artık gerçekten çocuk istiyoruz inşAllah tutar
Tam koyulaşması çatladığı anlamına gelmiyor. Çatlamak üzere anlamına geliyor. 23-48 saat içinde çatlar eğer pcos değilseniz. Koyu olan günleri değerlendirin ama test yapmaya da devam edin. Tekrar silikleştiğinde çatladığı anlamına geliyor

Tam koyulaşması çatladığı anlamına gelmiyor. Çatlamak üzere anlamına geliyor. 23-48 saat içinde çatlar eğer pcos değilseniz. Koyu olan günleri değerlendirin ama test yapmaya da devam edin. Tekrar silikleştiğinde çatladığı anlamına geliyor
VAllaha herkes birsey diyor artik😂biri diyor koyu olsun biri diyor silik Allah ne verdiyse deneyin kardeşim Allah nasip ederse olucak

Back
X